Смърт на пътя преди Нова година

* Фаталният инцидент е станал около 8:00 ч. на пътя Ловеч - Троян в района на Лешница, в жертвата се е возела до шофьора в катастрофиралия пикап „Тойота“, водачът е в тежко състояние в ловешката болница

Крими
 
ТАЗИ сутрин (31 декември) около 8:00 ч. пикап „Тойота“ е катастрофирал на пътя Ловеч - Троян в района на с. Лешница и на място е загинала жената, пътуваща до водача, съобщиха от полицията. Шофьорът, мъж на 44 години от Ловеч, е бил откаран в ловешката болница с тежки травми на главата и опасност за живота.

СПОРЕД лаконичната официална информация водачът е изгубил контрол над превозното средство, което излязло извън пътя и катастрофирало, т. е. няма външен причинител на инцидента. Данни за жертвата липсват. Мястото е отцепено и движението се осъществява в едната лента, причините предстои да се изясняват.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |