Новите ни 5-ма депутати – кой кой е

* Петте депутатски мандата за 47-то Народно събрание в нашия 11-ти МИР Ловешки са за: „Продължаваме промяната“ (1), ГЕРБ-СДС (1), „БСП за България“ (1), „Има такъв народ“ (1), ДПС (1)
Избори 2021 (3)

Искрен Арабаджиев
„Продължаваме промяната“

ИСКРЕН АРАБАДЖИЕВ е най-младият – на 30 години (р. 1991 г., Ловеч). Водач на листата на ПП „Продължаваме промяната“ в нашия 11-ти МИР Ловешки. Завършил е ловешката Езикова гимназия и е магистър по счетоводство и одит от Софийския университет. Студентски активист, член на Студентския съвет и изкушен от политиката още тогава. Известно време е и зам.-кмет на столичния район „Студентски“, издигнат и представляващ „Демократична България“. „Да напусна ДБ не беше лесно. Там се запознах с чудесни хора. Бих искал да пожелая на всички тях успех и се надявам пътищата ни да се пресекат в Народното събрание“, коментира в профила си във фейсбук г-н Арабаджиев. „Промяната започна миналото лято на площадите, когато казахме, че си искаме държавата обратно, а мафията вън от управлението“, е друг негов коментар. От наши източници научихме, че младият ловешки депутат има троянски корени по майчина линия, по-точно от с. Черни Осъм.

Николай Нанков
ГЕРБ-СДС

НИКОЛАЙ НАНКОВ е на 38 години (р. 1983 г., Априлци), с богата политическа и управленска биография и добре познат в района. Водач на листата на ГЕРБ-СДС в 11-ти МИР Ловешки. Има магистратура по регионално развитие и управление от Софийския университет. Бивш областен управител на Ловеч, след това зам.-министър и министър на регионалното развитие в последни два кабинета на Бойко Борисов. Областен координатор на ГЕРБ - Ловеч от 2010 г. Депутат в 42-то, 43-то, 44-то, 45-то и в 46-то НС. „Отново ще бъда народен представител от област Ловеч. Досега и като депутат, и като министър и зам.-министър съм работил за реализацията на проекти на общините и държавата в региона, които са в интерес на гражданите и важни за развитието му. Ще продължа да бъда сред най-ревностните защитници за изграждането на важните за Северна България инфраструктурни проекти“, написа в профила си във фейсбук г-н Нанков.

Вяра Емилова
„БСП за България“

ВЯРА ЕМИЛОВА е на 43 години (р. 1978 г., Силистра). Завършила е Икономическия техникум в родния град и е дипломиран магистър по психология от Великотърновския университет. Водач на листата на „БСП за България“  в 11-ти МИР Ловешки.  Била е зам.-областен управител на Силистра и председател на Общинския и на Областния съвет на БСП в Силистра. Секретар е на Националния съвет и член на Изпълнителното бюро на БСП. Управител е на фондация „Дума“, а доскоро е била управител и на партийната телевизия БСТВ. „Благодаря на всички, които подкрепихте „БСП за България“ на парламентарните избори. Битката беше тежка, но благодарение на общите ни усилия имаме мандат в Ловеч и резултати, които са много над средните за страната“, бе коментарът й след изборите в профила й във фейсбук.

Любомир Каримански
„Има такъв народ“

ЛЮБОМИР КАРИМАНСКИ е на 50 години (р. 1971 г., Койнаре). Водач на листата на „Има такъв народ“ в 11-ти МИР Ловешки. Магистър по финанси от УНСС и по бизнес администрация от Business School, Лондон. С над 20-годишен опит в развитието на финансовия сектор, включително в управлението на иновативни проекти. Съветник по дигитално банкиране и иновативни разплащания към Асоциация на банките в Люксембург. Хоноруван преподавател в УНСС. Депутат от ИТН в 45-то, както и и 46-то НС, когато пак бе представител на нашия район. „Ние сме твърдо против пряката и косвена употреба на Софийския университет за изпирането на мръсния политически имидж на която и да е партия. Още по-малко на партията, под чието ръководство държавата ни бе докарана до дъното“, цитира в профила си във фейсбук г-н Каримански.

Станислав Анастасов
ДПС

СТАНИСЛАВ АНАСТАСОВ е на 38 години (р. 1983 г., София). Водач на листата на ДПС в 11-ти МИР Ловешки. Магистър по политически мениджмънт от НБУ, завършил семестриално информатика в Техническия университет в Мюнхен. Зам.-председател на парламентарната група на ДПС в 43-то НС. Министър на околната среда и водите в кабинета Орешарски. В момента е зам.-председател е на ДПС с ресори Зелен пакт, Европарламент и Либерални политики. „Благодаря на всички за подкрепата! Защото с Вашия избор: демокрацията победи, знанието победи, диалогичността победи. Вие ни отредихте място в НС и ние отговорно ще спазим всичките си обещания. Както и досега, последователно ще следваме програмата на ДПС и ще надграждаме, за да достигнем целите си. И заедно ще живеем достойно в нашата Родина – България“, бе коментарът в профила му във фейсбук след изборите.  

3 коментара:

Неутрално каза...

Само водачите на листите !

Светослав каза...

На ичеф не му се отвори парашута.

Questions каза...

Каримански , щом предната партия ни е докарала до дъното , защо седна на една маса с Румен Гечев да обсъждате финансови мерки? Той докъде ни докара преди 24 години. Както се и очакваше , потвърди се , че приказките Ви за статуквото са само за глупавите избиратели.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |