Изтича крайният срок за подаване на заявления за гласуване

* До 18:00 ч. на 30 октомври дежурен служител в Община Троян ще приема заявления за гласуване с подвижна избирателна кутия и за гласуване по настоящ адрес

Избори 2021 (3)

ВЪВ ВРЪЗКА с предстоящите  на 14 ноември избори за президент и вицепрезидент и за народни представители Община Троян напомня на заинтересованите граждани, че крайният срок за подаване на заявления за гласуване с подвижна избирателна кутия от лица с трайни увреждания, които нямат възможност да упражнят избирателното си право в изборни помещения, както и на заявления за гласуване по настоящ адрес и за гласуване на друго място от кандидати за президент и вицепрезидент, кандидати за народни представители, членове на ЦИК, РИК и наблюдатели, изтича на 30 октомври 2021 г., събота.

В ЦЕНТЪРА за услуги на гражданите (в сградата на общинска администрация) е направена необходимата организация за работа и е осигурен дежурен служител, който до 18:00 ч. на 30 ноември ще приема заявленията.

Община Троян

Начало

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |