Вълнев и Цветанов са убедени в успеха на предстоящите избори

* Цветанов: „Заставаме зад всички секторни политики с реалните реформи, които трябва да бъдат извършени“
 * Вълнев: „Много неща искаме да променим. От най-малките до най-големите бизнеси всички са в една и съща позиция, всички се страхуват“
 
ПИ 2021 Републиканци за България
Пред офиса на ПП „Републиканци за България“, Ловеч
ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов и зам.-председателят Павел Вълнев, заедно с кандидатите за народни представители от 11 МИР Ловеч, се срещнаха със симпатизанти от Ловешка област. При посещението си в областния координационен център в Ловеч Цветанов и Вълнев представиха приоритетите на „Републиканци за България”, залегнали в програмата на партията и отделните секторни политики.

„НИЕ като политическа сила заставаме зад всички секторни политики с реалните реформи, които трябва да бъдат извършени“, заяви Цветанов. По думите му всички секторни политики са изготвени от експерти, които са част от политическия проект. Зам.-председателят Павел Вълнев заяви, че основните приоритети на партията включват силен парламент, умно управление и разделение на властите.

В Троян, 25 март 2021 г.

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ добави, че „Републиканци за България“ с готовност ще подкрепи всяка инициатива, която е добра за общините в област Ловеч. Водачът на листатата в 11 МИР Надя Бонева и Павел Вълнев бяха категорични в очакванията си за успеха на партията на 4 април. „Битката, която ни предстои, не е лесна, но се надяваме, че с такава силна листа ще имаме сериозен успех в Ловеч“, каза още г-н Вълнев. „България се нуждае от сериозна промяна и то веднага, защото за много неща сме вече закъснели“, уточни зам.-председателят на партията. Според него ще има масови фалити, ако веднага не се вземат спешни мерки. „Искаме с влизането в парламента да започнем тази промяна, за да я има подкрепата към бизнеса“, подчерта той и допълни: „Много неща искаме да променим. От най-малките до най-големите бизнеси всички са в една и съща позиция, всички се страхуват“.

Троянско селфи на председателя

СРЕЩАТА с граждани в областта продължи в Троян, където председателят и зам.-председателят на „Републиканци за България“ заедно кандидатите за народни представители обсъдиха актуалните въпроси за региона и неговото бъдещо устойчиво развитие.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Начало

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |