Пената изненада Марешки за ЧРД

* „Ние сме много силен отбор на тези избори. Хората го виждат и ще гласуват за нас“ * Стратега подари на рожденика екип на националите с пожелание да води с успех националния политически отбор

ПИ 2021 Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ

ФУТБОЛНАТА легенда Димитър Пенев зарадва с уникален подарък Веселин Марешки по случай днешния му 54-ти рожден ден. Селекционер номер едно на България връчи на лидера на ВОЛЯ червена футболна тениска, но не с неговия легендарен №6, а с №24, какъвто е и номерът на Патриотичната коалиция  ВОЛЯ и НФСБ в интегралната бюлетина за Парламентарни избори 2021.

„С ПОЖЕЛАНИЯ да бъде здрав и все така да помага на хората, както го прави вече 30 години. Ние сме много силен отбор на тези избори. Хората го виждат и ще гласуват за нас“, заяви Димитър Пенев. Той се разписа върху футболната фланелка, след като написа „Победа, Веско!”. Стратега подари на рожденика и екип на националите с пожелание да води с успех националния политически отбор.

ЛИДЕРЪТ на ВОЛЯ благодари за чудесната изненада и заяви, че Патриотичната коалиция наистина е събрала много силни играчи и има категорични шансове да бъде трета политическа сила на вота на 4 април. 

Начало

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |