Ръст на приходите въпреки короната и политическата криза

* Кметът Михайлова: „Към днешна дата Община Троян е събрала с 400 хил. лв. повече, отколкото за същия период на миналата година“

Отличници
КОРОНА кризата и усложнената политическа обстановка не повлияха негативно на бюджетните ни резултати през настоящата година, коментира кметът Донка Михайлова в отговор на журналистическо питане на редовната си месечна пресконференция (25 септември). Което означава, че спадът на приходите в общинската хазна от над половин милион лева, регистриран в средата на м. юни (виж „До средата на юни – 525 хил. лв. по-малко в троянската хазна“ – бел. ред.), е преодолян.

„ВИЕ знаете, че имахме известни притеснения с изпълнението на бюджета в приходната му част. Наложи се да съкращавам хора (в общинската администрация) – 8 човека. Наложи се да подготвим резервен план за действие на Общината, в случай че проблемите не бъдат решени и да се редуцират някои разходи“, припомни г-жа Михайлова. И очерта далеч по-оптимистичната бюджетна картина към настоящия момент: „Много сериозна беше мобилизацията за събиране на приходите – с удовлетворение мога да кажа, че към днешна дата Община Троян е събрала с 400 хил. лв. повече, отколкото за същия период на миналата година“.

Т21

Начало

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |