Общината реши проблема с тоалетната на стадион „Чавдар“

* „Предстои изработване на нова табела, която ще бъде поставена
 на входа на стадиона“
Тема с продължение
Входът на стадион „Чавдар“ преди обновяването
Проблемът с липсата на тоалетна за многобройните спортуващи на троянския стадион „Чавдар“ граждани вече е решен, ни информираха от Община Троян. Като подчертаха, че действията са предизвикани от публикуваното във вестника ни в началото на м. юли читателско писмо на известния спортен деятел Васил Станев (виж „Един елементарен проблем, който трябва да се реши“ в бр. 27 на Т21 от 8 юли 2020 г. – бел. ред.). Става ясно също, че решение ще намери и друг проблем, поставен в редакционната ни бележка към споменатото писмо – подмяна на амортизирания и абсурден надпис на входа на стадиона. Т21

До: Вестник „Троян 21“

Относно: Публикацията „Един елементарен проблем, който трябва да се реши“

УВАЖАЕМИ г-н Маринов, във връзка с публикация във Вашето издание със заглавие „Един елементарен проблем, който трябва да се реши“ бихме искали да Ви информираме, че санитарният възел, намиращ се в сградата на стадион „Чавдар“ в  Троян, може да бъде използван от всички жители, които спортуват или се разхождат на стадиона. За хигиената на санитарния възел ще се грижи служител на ОП „Комунални услуги - Троян“, като през летния сезон помещението ще може да се ползва до 20:00 ч., а през есенно-зимния – до 19:00 ч. Тоалетната ще бъде снабдена с необходимите сапун и дезинфектант.

Сградата на стадион „Чавдар“, в която е санитарният възел
ПО ОТНОШЕНИЕ на засегнатия въпрос за табелата на входа на стадиона, бе възложено демонтиране на табелата. Предстои изработване на нова табела, която ще бъде поставена на входа на стадиона.

3 септември 2020 г.
С уважение: Община Троян 

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |