След сигнала – „курва“ с пирон върху личния автомобил

* Подалата сигнала Даниела Кънева бе грозно атакувана; а дали става дума за отмъщение или за обикновена вандалщина, можем само да гадаем – чакаме верния отговор от полицията
Крими Тема с продължение
Издраскания с пирон автомобил на Даниела Кънева
СЛЕД вчерашния, от 12 март, сигнал за гьонсуратлийското паркиране пред Поликлиниката в Троян, запушило паркомясто за инвалиди (виж „Бива ли такова спиране, и то пред Поликлиниката?!“ – бел. ред.), имаше последствия. Подалата сигнала наша съгражданка и читателка на Т21 Даниела Кънева бе грозно атакувана – върху личния й автомобил с пирон някой си сложи автографа, изписвайки с разкривени главни букви думата „КУРВА“.

Снимка към подадения от г-жа Кънева вчера сигнал за безотговорно паркиране пред Поликлиниката
ДАЛИ този „някой“ има нещо общо с онзи с гьонсуратлийското паркиране или не и дали става дума за отмъщение или за обикновена вандалщина, увреждаща чужда собственост, можем само да гадаем. Ще чакаме верния отговор от полицията, която е длъжна да реагира и по двата случая и вярваме, че ще го стори; а ако (в полицията) не знаят за случилото се, да се считат за сезирани с тази и с предишната дописка.

„ЕТО какво получих за това, че реших да бъда съвестен гражданин – исках собственикът на автомобила, затворил паркомястото за хора с увреждания, да си вземе поука. Не съжалявам, че реших да постъпя съвестно и ще продължа да го правя. Не ме е страх от хора като този човек, надраскал колата ми“, коментира в профила си във фейсбук потърпевшата.

Т21

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |