Бива ли такова спиране, и то пред Поликлиниката?!

* Свидетели сме и на далеч по гьонсуратлийски спирания и подобни автомобилни изцепки из милия ни Троян, но точно тук не бива
Читателите ни пишат
БИВА ли такова спиране, и то пред Поликлиниката – където автомобилите на хората с увреждания не са един и два? Не че е нещо страшно и не че не сме свидетели на далеч по гьонсуратлийски спирания и други автомобилни изцепки из милия ни Троян, но точно тук, пред лечебното заведение, не бива. И трябва с малко повече внимание, уважение и акъл! 

ТОВА ни сподели буквално преди минути днес, 12 март, нашата читателка Даниела Кънева, която се сблъскала лично с посочената некоректност.

Т21

8 коментара:

NIK каза...

Този пак не е спрял толкова лошо, идете и снимайте тъпанарите на паркинга на лайфа.

Unknown каза...

Троянците са най-тъпите шофьори в цяла България! Нулева колегиалчност и толерантност, рефлекси на бабичка,маневреност на водно колело, съзерцание на изровена къртица, движение характерно за шейна, и абсолютно всички се изживяват на борци за права и свободи!

Djigata каза...

А на "кози вир" за идващите откъм Орешак знак Б2 означава-подай пълна газ и отнеми предимство! Да не говорим, че предимството при кръгово движение е материя непозната за Троянския шофьор. Сутрин отсечката покрай "Актавис" прилича на писта за излитане. И още десетки примери...

NIK каза...

Много си прав в града се кара много бързо и знаци не се зачитат. Но това е така като нямаме полиция.

Unknow каза...

Болния човек спрял и невидял сигурно е възрастен. Но никой не вижда мощния Мерцедес който хвърчи из града без изобщо да се съобразява с граждани знаци ,пешеходни пътеки и тн. Затваря улици и спира кадето си иска неправилно!

D Penkov каза...

5-ти ,като е болен паркинга виждам,че има свободни места да спре там.

NIK каза...

Ако са били свободни е щял да спре там. Много пъти се случва така ,че като тръгнат спрелите преди тебе коли и изглежда ,че си спрял като албански тираджия.

КОРЕКТЕН каза...

А за такситата които спират на пресечката какво да споделим?Спира се на 5 м от кръстовище,а не така че да не може да завиеш на дясно.Но полицаите не правят нищо.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |