Внимание към кметската щерка Адрияна Михайлова

* Нейната „Imp-Act“ е най-новата комуникационна и консултантска агенция на българския пазар; целите  – да обвързва различни бизнеси, общини и институции с обществено значими проекти и инициативи
Отличници
Адрияна с партньорите си в „Imp-Act“ Иво и Георги
КМЕТСКАТА щерка Адриана Михайлова – по-голямата, която през лятото на 2019 г. сключи брак с бургазлията Мариян, а сватбеното тържество бе сред естествените декори на прочутата махала Баба Стана в троянското с. Орешак (виж „Кметът Михайлова става тъща, красавицата Адрияна взима бургазлия“ в бр. 27 на Т21 от 9 юли 2019 г. – бел. ред.) – е собственик и основател на „Imp-Act“, най-новата комуникационна и консултантска агенция на българския пазар, съобщава вестник „Капитал“. Съоснователи са двама колеги на Адрияна – Иво Димитров и Георги Янакиев, също със сериозен опит в сферата на корпоративните комуникации. Припомнена е и заслужаващата внимание професионална биография на собственичката на „Imp-Act“ – управляващ директор през последните пет години на „Ogilvy PR“, част от комуникационната група на „Ogilvy Group Bulgaria“, паралелно участва в различни инициативи, сред тях „Визия за София“ и в сдружението „Градски идеи и дизайн“ (ГИД), което стои зад проекта #SoSofia.

Майка и дъщеря Михайлова
„КОМУНИКАЦИИ чрез развитие и подобряване на градската среда, това е в основата на работата на новата агенция. Екипът има за цел да обвързва различни бизнеси, общини и институции с обществено значими проекти и инициативи. Сред първите идеи на агенцията е превръщането на столичната улица „Малко Търново“ в музей на историята на София“, поясняват от авторитетното издание за бизнес и финанси. „Imp-Act“ вече е подписала дългосрочни договори за обслужване с клиенти, сред които строителната компания BLD, общинското дружество „Софпроект", инвеститорската компания „Europroperty“, работи по проекта „Hippocampus“ за незрящи ветроходци и др. Следваща цел на агенцията е да участва в изграждането на концепцията и комуникацията по обновяването на софийските Хали. „Вярваме, че големите компании имат нужда от нови и смислени идеи, които са близо до тяхната сфера на дейност. Опитът ни и досега показва, че когато видят такава идея, те ще я прегърнат и подкрепят“, казва Адрияна.

Т21, по информация от в. „Капитал“

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |