Станимир Шошков: Продължаваме борбата с бракониерския риболов

Местни избори 2019
Станимир Шошков, кандидат за общински съветник, ГЕРБ
Преди 3 години създадохме неправителствената организация „Централна рибно-опазваща организация" (ЦРОО) с много труд и помощ от доброволци в студ и мраз, денем и нощем успяхме да изчистим най-големия язовир в община Троян – язаовир „Сопот“, от бракониерски набези.

В момента работя като специалист „Рибен контрол“ в Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури. Студент съм в Тракийски университет със специалност „Рибовъдство и аквакултури”. През 2018 г. по инициатива на ЦРОО и група депутати от ГЕРБ, начело с Иван Миховски, беше променен – след 17 години – законът за Рибарство и аквакултури. По настоящем Централната рибно-опазваща организация наброява 15 000 души.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

ГЕРБ - Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |