Петър Лалев : Ще продължа да работя за развитието на спорта в Троян

Местни избори 2019
Петър Лалев, кандидат за общински съветник, ГЕРБ
Роден съм на 3 юли 1977 г. в Троян. Завършил съм Националния военен университет „Васил Левски” във Велико Търново, магистър със специалност „Стопанска логистика”. От 1998 г. работя в най-голямата троянска фирма „Калинел“ ЕООД, като в момента съм на длъжност плановик в плановия отдел.

Над тридесет години се занимавам със спорт, по конкретно баскетбол. В началото бях състезател, участвал съм във всички възрастови гарнитури на БК „Чавдар“ (Троян), а в последните осем години съм председател на Управителния съвет на клуба. През тези последни години клубът постигна най-големите си успехи в своята 65-годишна история. В клуба в момента тренират над 120 деца, които се развиват и възпитават в духа на бъдещи достойни хора. Основната ни цел е да се обхванем възможно най-голям брой деца и да променим техния начин на живот. Резултатите са налице и сме изключително горди с успехите ни към момента.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

ГЕРБ - Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |