Петрана Чакърова: Ще инициирам център за защита от домашно насилие

Местни избори 2019
Петрана Чакърова, кандидат за общински съветник, ГЕРБ
Аз съм Петрана Чакърова и съм кандидат за общински съветник в град Троян. В ПП ГЕРБ - Троян членувам от създаването й и съм един от учредителите на Жени ГЕРБ. Работих със сърце и душа за приобщаване на повече жени в активна възраст, жени, които с образованието и опита си могат да допринесат за активната дейност и доброто име на партията. И заедно го направихме. Създадохме една работеща структура, увличаща след себе си симпатизанти и членове на Младежи ГЕРБ, Старейшини и Предприемачи ГЕРБ, защото партньорството е ключът към успеха.

В новия Общински съвет искам да бъда част от една активна група, която да се среща редовно с гражданите чрез приемни дни по селата и да бъде верен помощник в работата на кметовете по тези населени места. Ще инициирам създаване на Център за превенция и преодоляване на домашното насилие над жени и деца. Мога да бъда полезна в развитието на културната, икономическата и туристичесата дейност, където имам опит. Пристъпвам с отговорност към своята кандидатура, защото местната власт е тази, която трябва да създава увереност и да подкрепя инициативата на хората, в името на една по-добра среда за развитие. Бъдещето е в нашите ръце - ръцете, които не се страхуват да работят активно и знаят цената на труда.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ГЕРБ - Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |