Мирела Багарова: Да дадем възможности на младите да се развиват тук

Местни избори 2019
Мирела Багарова, кандидат за общински съветник, ГЕРБ
Казвам се Мирела Маринова Багарова и съм на 26 години. По професия съм икономист и работя в частна фирма в град Троян. Завършила съм висшето си образование със специалност „Международни икономически отношения с изучаване на немски език“ в Университета за национално и световно стопанство (УНСС) в София. Притежавам сертификати за владеене на два чужди езика – английски и немски език.

Въпреки възможностите, които предлага големият град, аз предпочетох да се върна в Троян, за да живея, да работя и да създам семейство тук. Като представител на Младежи ГЕРБ моята цел е да приобщя повече млади, образовани и способни хора към идеята за младежкото развитие на града ни. С идеите си ще работя за общата цел да задържим младото поколение в родния ни град чрез създаване на повече възможности за личностно, социално и професионално развитие.
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

ГЕРБ - Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |