Да продължим спортната слава на Троян!

Местни избори 2019
инж. Любомир Дренски, кандидат за общински съветник, БСП
Любомир Дренски – един млад човек, който опровергава модерните митове на България. Младите хора напускат България – Любо живее в България, тук е учил, тук работи. Младите хора избягват техническите специалности – но Любо е инженер. Всъщност целият му жизнен път е насочен към точните науки и „техничарството“. Завършил с отличие Математическата гимназия в Ловеч, записва специалност „Автоматика, информатика и управляваща техника“ във Висшия технически университет – първо бакалавърска, а после и магистърска степен. Младите хора бягат от Троян – Любо и много негови приятели живеят в Троян (въпреки че работата му го кара непрекъснато да снове между родния град и столицата). Младите хора не намират професионална реализация – от мига на своето дипломиране Любо работи по специалността си. Четири години работи в Завода за асинхронни двигатели, а след това в „Овергаз“, където и в момента е технически ръководител. Разбира се, можем закачливо да добавим, че Любо е и сред многото живи опровержения, че червената партия се подкрепя само от „червени бабички“. Но това се вижда от цялата листа на „БСП за България“, в която откриваме толкова много млади, енергични хора, които са избрали да свържат живота си с Троянския край.

А коя е личната кауза на този млад и успял човек? Коя е каузата, за която ще търси подкрепа и съмишленици? Троян възстановява спортната си слава и върви към нови успехи. Затова естествено ще бъде да се възстанови ски влекът при градския стадион, да се създаде ски клуб. И, разбира се – обезателно да се създаде Детска ски школа. Успех, Любо! На първо време на изборите, а след това – следвай мечтите си, много от които са и наши!

Купуването и продаването на гласове са престъпления! 

БСП - Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |