Знам, мога и искам да помогна на родния си град!

Местни избори 2019
Симеон Винчев, кандидат за общински съветник, БСП
Спортен център ли е вече Троян? Говорим ли вече за „троянското чудо“ в спорта? Едва ли има приятел на българския спорт, който да не е чувал за троянци, прославили страната ни, донесли купи и медали, признание и вдъхновение. Сред знаковите български спортове, донесли слава на града ни, естествено, е и шахматът. И, разбира се, донеслият ни толкова вълнения Симеон Винчев. Без да претендираме за изчерпателност, нека опитаме да опишем кой е Симеон: международен майстор по кореспондентен шах, международен съдия по кореспондентен шах, многократен шампион на България по кореспондентен шах, селекционер и капитан на националния отбор по кореспондентен шах, вицепрезидент на федерацията по кореспондентен шах,  председател на контролния съвет на Българската федерация по шах 1928, международен съдия по шахмат, треньор по шахмат. Преди дни в Троян завърши Международният  гросмайсторски турнир по шах с участието на  четирима гросмайстори от България и Русия, а в центъра на това признание е троянската школа, чийто блестящ представител днес е Симеон.

Но въпреки че шахът е любовта, смисълът на живота на Симеон, професията му е на инженер-химик. Ако трябва да го кажем точно, той е експерт „Трансфер на технологии и валидиране“ в „Sopharma pharmasuticals“, тоест е сред хората, които отговарят за  връзката между новата разработка и внедряването ѝ в производството. А иначе – Симеон Винчев също е сред младите троянци, които отглеждат децата си тук, в нашия Троянски край.

С каква визия тръгва Симеон Винчев към предстоящите избори за общински съветник? Знам, мога и искам да помогна на родния си град!

Купуването и продаването на гласове са престъпления! 

БСП - Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |