Свилен Андреев: Общинският съвет се нуждае от коренна промяна

Местни избори 2019
Свилен Андреев, кандидат за общински съветник, Местна коалиция „Глас Народен“
Свилен Андреев е вторият в листата за общински съветници на Местна коалиция „Глас Народен“. Завършва ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ със специалност „Политология“ , а след това и магистратура с профил „Дипломация и национална сигурност“. От 5 години работи като ръководител на проекти в неправителствения сектор с акцент върху повишаване капацитета на гражданското общество и организациите с нестопанска цел. Смята, че е крайно време в институцията Общински съвет - Троян да влязат млади и активни хора, които искат промяна.

„Един от основните проблеми на Общинския съвет на община Троян е, че нивото му пада с всеки изминал мандат. Част от комисиите му са лишени от професионален капацитет, а дебатът в зала почти отсъства. Голяма част от членовете му са несменяеми в поредица от мандати. С този си облик съветът не може да бъде нито коректив, нито гарант за някаква промяна. Необходимостта от нея е повече от видима. Виждам я всеки път, когато някои от връстниците ми напусне града. Колкото и да се твърди, че това е тенденция, наблюдавана не само в Троян, смятам, че има начин това да бъде променено. Първата и най-важна крачка в тази посока е да успеем да разчупим статуквото и в Общинския съвет да бъде чут гласът на младите и активни хора. Ще работя за техните интереси, защото имам убедеността, че съм част от тях! Не искам да обещавам с добре познатите, клиширани послания, защото мисля, че обещаващите трябва да си отидат и да дойдат можещите!


НИЕ СМЕ БЪДЕЩЕТО НА ТРОЯН!

За Свилен Андреев – 
Бюлетина №67, Преференция №102

Купуването и продаването на гласове са престъпления! 

Местна коалиция „Глас Народен“

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |