Здравейте, приятели!

* Левите идеи могат да осигурят повече социална справедливост в обществото, затова подкрепете кандидата за кмет на „БСП за България” Донка Михайлова и мен с бюлетина № 56
 и преференция № 121
Местни избори 2019
Цветомир Цветков, кандидат за общински съветник, БСП
ВЕЧЕ СМЕ в края на предизборната кампания и мисля, че всеки, който ще гласува, вече е решил кого ще подкрепи. Обръщам се към тези, които все още се колебаят дали да го направят и най-вече към младите хора, които като че ли са далеч от политическия живот. Гласуването е акт на гражданска активност, но и отговорност за бъдещето ни. Затова трябва да бъдем достатъчно отговорни преди всичко към себе си и към нашето бъдеще. С избора на това кой ще ни управлява през следващите четири години, ние определяме качеството си на живот, което искаме.

ЗАТОВА е важно в Общинския съвет да влязат хора, които имат сетивата и чувствителността да откликват на проблемите, които са готови да се борят за всякакви каузи в интерес на гражданите. И тъй като считам, че левите идеи са тези, които могат да осигурят по-справедливо разпределение на благата и повече социална справедливост в обществото, Ви призовавам да подкрепите кандидата за кмет на КП „БСП за България” Донка Михайлова и мен с бюлетина № 56 и преференция № 121.

Цветомир Цветков,
кандидат за общински съветник, БСП

Купуването и продаването на гласова са престъпления!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |