Радка Бончевска: Професионалното обучение допринася за развитието на региона

Местни избори 2019
Радка Бончевска, кандидат за общински съветник, ГЕРБ
Аз съм Радка Станкова Бончевска-Атанасова, омъжена, с едно дете. Работя от 24 години в Професионалната гимназия по механоелектротехника (ПГМЕТ) в Троян. Осем години бях учител, като две години съвместявах с длъжността технически сътрудник, от 2003 г. до 2009 г. бях зам.-директор, и през последните 10 години съм директор на гимназията.

След 2009 г. бяха придобити с акт за собственост учебните работилници в „Елма“ и „Машстрой“. С множеството спечелени проекти и реализирането им и със средства от бюджета се обнови изцяло материално-техническата база на училището – в основната сграда и в учебните работилници. Всяка година учениците от ПГМЕТ - Троян участват в национални олимпиади и състезания по професии, където заемат челни (сред първите трима) и призови места. По този начин се доприняся за развитието на професионалното образование и обучение в общината и популяризирането му сред учениците. Голяма част от нашите ученици остават да работят в община Троян и по този начин подпомагат развитието на промишлеността в региона ни.

За висок професионализъм и принос в развитието на средното и професионалното образование съм награждавана многократно от РУО - Ловеч с грамоти и плакети и прием при Президента на Република България.

Купуването и продаването на гласове са престъпления! 

ГЕРБ - Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |