Инж. Емилиан Евтимов: Ще подкрепям развитието на спорта в Троян

Местни избори 2019
Емилиан Евтимов, кандидат за общински съветник, ГЕРБ
Инж. Емилиан Евтимов е женен, има едно дете. Завършил е средното си образование в град Велико Търново – в Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Ангел Попов", а висшето си – във ВСУ "Черноризец Храбър" във Варна с магистърска степен по специалността „Строителство на сгради и съоръжения строителни конструкции“. Професионалната му квалификация е строителен инженер.

В момента е главен инженер в строителството във фирма "АС Гарант" ЕООД, където е реализирал много строителни проекти с обществено значение. Член е на Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране. Млад и амбициозен човек, който обича спорта, стреми се да го развива и подкрепя. Хобитата му са футбол, лов и риболов.

Купуването и продаването на гласове са престъпления! 

ГЕРБ - Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |