Истината за несъстоялия се дебат и страха от него


* „Защо г-н Миховски не прие поканата и защо не аргументира отказа си, ние отлично знаем. Вярата ни е, че и хората ще разберат“
Местни избори 2019

Предизборната кампания навлиза в заключителния си етап, а троянци така и не видяха сблъсък на идеи и политики за развитие на общината. Такъв нямаше, защото нямаше и дебат по темата. Причината той да не се състои е една единствена. Единият от тримата кандидати – Иван Миховски, не уважи поканата, отправена от Николай Тодоров. Единственият отговор към момента е този от Донка Михайлова, която прие поканата, но поясни, че вижда смисъл от дебат само ако в него участват и тримата кандидати. Такива са и нашите разбирания. Но това, както стана ясно, не може да се случи поради липсата на какъвто и да е отговор от г-н Миховски. Защо той не прие поканата и защо не аргументира отказа си, ние отлично знаем. Вярата ни е, че и хората ще разберат.

Дебатът е най-подходящият начин да покажеш компетенция, експертност и лични качества. В случай че притежаваш такива. Отказът означава само едно. Страх, че истината може да лъсне пред хората. Защо паралелно с отправената от Николай Тодоров покана започна и лъжливият черен пиар срещу него от един кафяв поръчков сайт също е елементарно да се досетите. Просто страхът от публичен дебат компенсаторно намира израз през лъжливи материали, бълвани оттам. Така не се води политика. Така не се печели доверието на хората.

Явно г-н Миховски и сие искат да спечелят със страх, подлост и мерзост. Искат служебна победа с чужди, окаляни ръце. Ще успеят ли, троянецо?! Ще успеят ли да те залъжат с жалките си приоми?! Хората на Троян са доказали, че могат да проявят рефлекс и сетивност. Вярваме, че това ще се случи и сега. Николай Тодоров продължава да е готов на дебат. Независимо кога и как!

Предизборен щаб на Местна коалиция „Глас Народен“

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |