Милка Съева – кандидат за общински съветник, ГЕРБ

Местни избори 2019

Милка  Съева  Иванова
кандидат за общински съветник, ГЕРБ

РОДЕНА съм  в с. Голяма Желязна, община Троян, област Ловеч. Основното си образование завърших в родното си село. Продължих образованието си в икономическия техникум в Ловеч, специалност счетоводител-икономист. Завърших висшето си образование във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“, бакалавър по начална училищна педагогика и магистър по краезнание. През 2000 г. придобих специалност „Работа с компютри и информационни технологии” в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Имам учителска професионално-квалификационна I степен, придобита в Софийския университет. От 1998 г. съм редовен член на Съюза на учените в България. Автор съм на над 15  статии, публикувани в различни научни списания, и на 4 книги, едната от които е „Битът и говорът в село Голяма Желязна“.

РАБОТИЛА съм като счетоводител в завод „Георги Димитров“ (сега „Велде“), детска учителка и 32 години като учител в НУ „Св. св. Кирил и Методий“, Троян. В момента работя като педагогически медиатор в троянското ОУ „Иван Хаджийски”. През лятото на 2011 г. бях един от учредителите на новооснованото Сдружение „Европейско развитие за Голяма Желязна”, а от 2014 г. съм  негов  председател. Реализирах проекти за родното ми село, активно се включвам в живота и в решаването на проблемите му и ги отразявам в общинските и областните вестници. Омъжена съм и имам две деца.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |