Иван Миховски в Шипково

* „Да не оставаме безразлични към унищожаването на една от гордостите на община Троян – комплексът за балнеолечение“, заяви кандидатът за кмет на община Троян
 Местни избори 2019
На срещата на кандидата за кмет на община Троян Иван Миховски (ГЕРБ) в с. Шипково
КАНДИДАТЪТ за кмет на община Троян от ПП ГЕРБ Иван Миховски се срещна с жителите на с. Шипково. На срещата бяха обсъдени проблемите на населеното място и вариантите за техните решения. „Шипково от желана дестинация за почивка се превърна в пустеещ курорт. Oт няколко години комплексът за балнеолечение, който преди беше туристическата визитка на селото, е на практика нефункциониращ. Сградата за балнеолечение от няколко години е с пробит покрив и се руши. Дългогодишната битка комплексът да стане от държавен - общински, беше спечелена, но в момента той не се стопанисва, и вместо да привлича, отблъсква туристите. Това е голямата болка на хората в Шипково. В неделя, 20 октомври, в Троян ще бъде зам.-министърът на туризма, пред когото ще поставим този въпрос“, заяви г-н Миховски.

„ИЗГОТВИЛИ сме нова концепция за инвестиции във вътрешна и международна реклама на региона като туристическа дестинация. В програмата ни за управление са заложени мерки за подпомагане на дребния и среден бизнес, за насърчаване на предприемачите за участие в проекти за развитие на селския туризъм. Всичко това, разбира се, е свързано и с конкретни ангажименти от страна на общината и на правителството за подобряване на туристическата инфраструктура в региона“, допълни кандидатът за кмет. На срещата присъстваха водачът на листата за общински съветници на ГЕРБ Петко Пенков и кандидатът за кмет на село Шипково Наталия Керембова.

ГЕРБ - Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |