Русенова отново зам.-кмет, сбогува се с училището

* „Тръгвам си от СУ „Васил Левски“ със самочувствието на добре свършена работа и резултатите го доказват – от години сме
 водещото училище“

Розалина Русенова
Рокади

РОЗАЛИНА РУСЕНОВА се върна като зам.-кмет с ресор образование, култура, социални и младежки дейности в Община Троян, считано от 29 август. Тя пое зам.-кметския пост в началото на м. юли 2018 г. с условието до изтичане на едногодишния й неплатен отпуск като директор на СУ „Васил Левски“ и каквато бе уговорката й с кмета Донка Михайлова. На 3 юли т. г. г-жа Русенова се върна в училището, за да си тръгне от него окончателно (молбата й за напускане поради навършване на пенсионна възраст е била подписа от началника на РУО - Ловеч Еленко Начев на 28 август); след което по покана на г-жа Михайлова отново се присъедини към управленския екип на Общината.

„ТРЪГВАМ си от СУ „Васил Левски“ със самочувствието на добре свършена работа и резултатите го доказват – от години сме водещото училище в града и областта по резултатите от държавните зрелостни изпити, а нашето СУ „Васил Левски“ заедно с ловешката Езикова гимназия са най-престижните и рейтингови училища в областта“, коментира за Т21 г-жа Русенова. Ще допълним и безспорните резултати, които най-голямото троянско училище постигна под нейно ръководство в материален план – модерни и модерно оборудвани класни стаи, цялостен ремонт на училищната сграда, нова спортна зала, обновен и много красив училищен двор, проектна готовност за изграждане на голяма многофункционална зала. На същата дата, 28 август, началникът на РУО - Ловеч разписал и заповедта за временното назначение за директор на СУ „Васил Левски“ на Ангел Балев, досегашен зам.-директор на училището; за избора на титуляр предстои да бъде обявен конкурс.

„ОЧАКВАМ да завършим мандата успешно. През м. септември имаме много натоварен културен календар и много работа в социалната сфера“, уточни мотивите си за завръщане в общинската администрация г-жа Русенова.

Т21

Още по темата:

2 коментара:

Tsarovski каза...

Колко заплати ще получи при пенсиониране в училище ? Може би за това е този номер за наивници. Нека се откаже от тях ако не е така.

Драскач каза...

Ура! Една тиранична ера приключи! Г-жо Кмет имам 1 въпрос. Ко му е нужен Зам. Кмет в ресор публична и социална дейност, образование и младеж, като в събота на гробищния парк има повече хора, от колкото през целия уикенд на площад Възраждане?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |