Русенова освободи зам.-кметския пост, отново е директор

* Причината – изтичането на едногодишния й неплатен отпуск от СУ „Васил Левски“ * Кметът Михайлова: „Очаквам да се върне като зам.-кмет отново преди месец септември“

Розалина Русенова
Рокади

МИНАЛАТА сряда, 3 юли, Розалина Русенова е освободила поста си на зам.-кмет с ресор култура и образование в Община Троян и се е върнала на директорското място в СУ „Васил Левски“, научи Т21. Това е заради изтичането на едногодишния й неплатен отпуск в училището (виж „Розалина Русенова отново е зам.-кмет“ – бел. ред.). „От 4 юли г-жа Русенова е на работа в училището. В момента работи по годишния ученически прием и по някои управленски задачи там. Очаквам да се върне като зам.-кмет в Общината отново преди месец септември“, отговори на питането ни за случилото се кметът Донка Михайлова.

ПРИПОМНЯМЕ, че Розалина Русенова пое овакантения зам.-кметски пост в началото на м. юли 2018 г. (постът  бе освободен няколко месеца по-рано от подалата оставка Поля Димова). Тогава г-жа Русенова заяви: „Вече бях канена от г-жа Михайлова на този пост и бях отказала. Сега приех и е свързано с предстоящите чествания на 150-годишнината на Троян, около тях ще има много работа и смятам, че мога да бъда полезна“. И уточни, че не загърбва училището – взела си е едногодишен неплатен отпуск и след изтичането му ще се върне на мястото си. 

Т21

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |