27-та Слива започва с барманско състезание

* Домакин е „Шато Монтан“, организатор „Винпром Троян“, датата – 20 септември; традиционните Дни на отворените бутилки са в следващите два дни – 21-22 септември
Предстоящо
ТАЗГОДИШНОТО 27-мо издание на троянската Слива (Българския фестивал на сливата), 21-23 септември, ще стартира ден по-рано – на 20 септември, петък, със състезание за бармани, домакин на което ще е елегантният хотел „Шато Монтан“. Инициатор на барманската надпревара е лидерът в производството на плодови ракии у нас, сред които и недостижимата „Троянска сливова“ – „Винпром Троян“ АД.

ТОВА ФЕСТИВАЛНО „предисловие“ е свързано и насочва към другата, станала вече неизменна част от сливовия празник инициатива на „Винпром Троян“ – Дните на отворените бутилки. Те ще са на 21-22 септември, събота и неделя, с осигурен безплатен транспорт до и от завода – тръгването е от централния Тото пункт в 9:45, 11:45, 13:45 и 15:45, влизането в завода е на съответния кръгъл час. А посетителите ще могат да надникнат в тайната на производството на емблематичната нашенска сливовица, ще има дегустации с награди и специален подарък за всеки (пълнолетен). Наздраве!

Т21 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |