Михайлова се кандидатира, обяви го по радиото

* Друга сигурна кметска кандидатура дотук е на Николай Тодоров („Избор за Троян) * Висящ остава възловият въпрос кой ще е кандидатът на ГЕРБ 
От извора Местни избори 2019
Донка Михайлова, Николай Тодоров
НЕЩОТО, което витаеше във въздуха и при по-внимателно вглеждане бе ясно от месеци насам и което все още е сред най-обсъжданите троянски „загадки“, вече има своя публичен отговор. В предаването „12 + 3“ на „Хоризонт“ по БНР в понеделник, 29 юли, кметът на Троян Донка Михайлова заяви, че ще се бори за трети мандат на предстоящите през есента Местни избори 2019. Кандидатурата й била желана от съмишленици, симпатизанти, съпартийци (БСП) и това я убедило окончателно, че трябва да се кандидатира. До този момент е ясна още една кметска кандидатура – на бившия председател на Общинския съвет и лидер на местната коалиция „Избор за Троян“ Николай Тодоров.

НО ВСЕ ОЩЕ остава висящ друг един голям троянски предизборен въпрос – кой ще е кметският кандидат на ГЕРБ. И до момента слуховете спрягат различни имена, като най-честите, а и реалистичните са на настоящия председател на Общинския съвет инж. Петко Пенков и на народния представител и общински партиен лидер инж. Иван Миховски. Но часовникът тиктака, есента наближава и съвсем скоро и тази загадка трябва да намери отговора си.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |