В петък президентът Румен Радев и първата дама нощуваха в Троян

* Държавният глава и съпругата му Десислава отседнали в хотел, а късно вечерта хапнали в ресторант „For Friends“ на Малкия пазар 

Снимка: фейсбук, илюстративна
ВИП гости

В ПЕТЪК вечерта, 21 юни – информацията ни е от абсолютно достоверен източник и не подлежи на съмнение – държавният глава Румен Радев и съпругата му Десислава са нощували в Троян. Пристигнали доста късно и не по предварително уточнен сценарий. Отседнали в хотел със съответната охрана. Не е ясно обаче дали президентската двойка е била на частна разходка в нашия край (ако е така, поздравления за добрия избор! – бел. ред.), или по някакви държавнически дела и събития в района, по-скоро е първото.

НО ФАКТЪТ си е факт. Нещо повече. Въпреки късния час президентът и първата дама решили да вечерят навън и избрали новия ресторант „For Friends“ (За приятели) на Малкия пазар, препоръчали го техни приятели. В заведението, разбираемо, били изненадани и попритеснени от отговорността да готвят и сервират за височайшата двойка. Трябвало да се съобразят и с изискванията телохранители да присъстват на целия процес (от кухнята до масата). Но се справили безупречно и нагостили Радеви – които си избрали меню от италианската кухня – подобаващо. От заведението обаче пропуснали да се фотографират със звездните гости.
***

И ДА ПРИПОМНИМ. Президентът Радев за пореден път е в Троян – миналата година ни гостува официално за празника на града Петковден (14 октомври 2018 г.), имаше и едно немного шумно посещение през кандидатпрезидентската си кампания (12 октомври 2016 г.) А предната година най-неочаквано пристигна в Ловеч за Цветница и се разходи сред сергиите (9 април 2017 г.).

Т21

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |