Наш земляк посрещна президента Радев в Ню Йорк

Стефан Миревски
* Генералният мениджър на „Милениум Хилтън“ Стефан Миревски има корени от Троян и е кръстен на троянския си дядо
 * Министър Захариева: „Стефан е един от успелите българи зад граница! Пожелавам му още повече успехи в бъдеще!“

Отличници

ЧОВЕКЪТ, който посрещна българската делегация начело с президента Румен Радев (19 септември) и още десетки световни лидери, пристигнали в Ню Йорк за 72-та сесия на Общото събрание на ООН и отседнали в бляскавия и суперлуксозен „Милениум Хилтън“, е българинът Стефан Миревски. Генералният мениджър на престижния хотел, намиращ се в непосредствена близост до централата на ООН, е роден в Ловеч, но корените му са от Троян – кръстен е на дядо си Стефан Миревски старши, който, както си личи по фамилията, е от махала Миревското, сега част от Троян. Има и немалко роднини тук, негов братовчед е приятелят и автор на Т21 Свилен Димитров.

Генералният мениджър на "Милениум Хилтън" посреща на българския президент Румен Радев
Министър Захариева: "Стефан е един от успелите българи"
„БЕШЕ чест да посрещна президента Румен Радев днес в „Millennium Hilton“, написа в профила си във фейсбук г-н Миревски, коментирайки снимка от посрещането на високия български гост. А външният ни министър Екатерина Захариева е качила в социалната мрежа своя снимка с хотелиерския шеф със следното пояснение: „Днес случайно се запознах със Стефан Миревски, който е генерален мениджър на хотел "Хилтън", намиращ се точно срещу централата на ООН в Ню Йорк. Стефан е един от успелите българи зад граница! Пожелавам му още повече успехи в бъдеще!“.

Стефан (вляво) с родителите си и брат си
Със съпругата Ела
Със синовете Христо и Андрей
СТЕФАН МИРЕВСКИ е на 40 (р. 1977 г.). Завършил е Езиковата гимназия в Ловеч (випуск 1996). След това учи мениджмънт в хотелиерството в колеж в Никозия (Кипър), бакалавър е от университета в Бърнмут (Великобритания), има и диплома от Американската хотелиерска асоциация. Говори пет езика. Кариерата му започва от хотели в Кипър. В САЩ е работил като генерален мениджър на хотел „Кристал Сити“ в Арлингтън, Вирджиния (на минути от центъра на Вашингтон), който под негово ръководство влиза в топ 3 на веригата „Хилтън“ за североизточната част на Америка. Като директор на друг хотел от веригата във Вирджиния (Hilton McLean Tysons Corner) ръководи мащабен ремонт за 45 млн. долара. Оглавява и фронт офиса на „Хилтън“ във Вашингтон. От началото на м. август поема поста генерален мениджър на „Милениум Хилтън“ в Ню Йорк, където наскоро приключва основен ремонт за 75 млн. долара.

Хотел "Милениум Хилтън", Ню Йорк
ЗЕМЛЯКЪТ ни е женен за румънката Ела и имат двама синове – Христо и Андрей. Родителите му Атанаска и Христо Миревски живеят в Ловеч, а брат му Добрин – в София.

3 коментара:

Анонимен каза...

Браво.
И поредното доказателство, че с акъл се успява.
Не като съселяните ни, които ходят на Орешак да ядът кебапи на муфта.
Сега същите тези индивиди сигурно гледат в захлас Бай брадър, а утре ще гласуват за Тиквата.
Или ще отидат след 2 дена да гледат Радко.
Докато вие се занимавате с тези глупости, някой седят над книгите и четат. След време преуспяват. А вие си оставате в ниското и работите после за 400лв.
Нека човека покорява още повече върхове.

Анонимен каза...

Браво на човека, да е жив и здрав!
Но, за всички хора би трябвало да има условия за нормален живот. Пресъпление ли е, ако човек има средни способности и е наемен работник? Пресъпление е, ако си пресъпник. В миналото един американски президент е казал, че ако някоя фирма не плаща на работниците си толкова, че те да живеят нормално, то тази фирма няма място на пазара. Не мразете обикновения човек, моля.

Анонимен каза...

Не го мразя. И аз съм човек, но ми е под
достойнството някой да се подиграва с мен за 400-500лв.
С такава сума как може да се преживява?
Може, но с много лишения и ограничения.
И какво става? Вие сте роби.
Някъв ви обеснява как нищо не става от Вас и как 100 човека чакат на портала.
А да се замисляте, че този същият *** има срок за доставка на стоката си и ако не сте ВИЕ (неговите роби), то той е загубен???
98% от хората не го мислят това. Те просто се молят да останат на работа и са готови да се продадат за жълти стотинки.
Това е големият проблем.
Вярно е, че със средно образование следва да се получават по-малко пари, но не и да живеете на ръба на оцеляването.
Така или иначе няма да ме разберете и така и ще си карате...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |