Отиде си Рашо – един от най-големите в троянския баскетбол

* Взривен, мощен, безпощаден като играч. И фин, добряк, толерантен, широко скроен като човек 
 
In memoriam

НА 18 ЯНУАРИ внезапно, само на 66, си отиде Рашо – Радослав Стойчев Младенов, едно от най-големите и ярки имена на троянския баскетбол. Капитан на юношеския отбор на „Чавдар“, който печели сребърните медали на Републиканското първенство, сезон 1969/70 г., и е топ реализатор на първенството. После е основен играч в най-силните години на мъжкия ни тим, приключва спортната си кариера в играещия тогава в А група отбор на Силистра и е неизменен титуляр. Взривен, мощен, безпощаден като играч. И фин, добряк, толерантен, широко скроен като човек.

Почивай в мир, приятелю! Дълбок поклон! 

Близки и приятели, Троян

* Погребението ще е във Варна, Старата гробница на 23 януари, сряда – поклонението и опелото са от 12:30 ч. в гробищния параклис „Св. арх. Михаил“, погребението е от 13:00 ч.

Юношите на "Чавдар" (Троян) – сребърни медалисти от РП, сезон 1969/70 г., вдясно е капитанът на отбора и най-добър реализатор на първенството Радослав Младенов-Рашо, сн. Васил Балевски

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |