Беломъжев трети комплексно в Ски О-тура в Австрия

* Летящият троянец приключи многоетапното състезание с победа и второ място в Рамзау * Треньорът Беломъжев старши: „Във фокуса ни вече са Европейското първенство в Турция и особено Световното първенство през март в Швеция“
Ски ориентиране

В средата – победителят в последния старт Станимир Беломъжев
СТАНИМИР БЕЛОМЪЖЕВ приключи Ски О-тура в Австрия – първият етап бе в Ахензее (писахме вече за трите старта там, виж „Тачо започна сезона по шампионски“), а вторият в Рамзау (два старта) – по най-добрия начин: с победа в средната дистанция, 19 януари. В спринта предния ден, 18 януари, Тачо отново се качи на почетната стълбичка – второ място. В комплексното класиране за Ски О-тур 2019 Беломъжев – с едно първо, три втори и едно четвърто място в петте старта – е трети, победител е руснакът Сергей Горламов, следван от съотборника си Андрей Хренников.

„И НАКРАЯ – така желано първо място в последното състезание на Ски О-тур 2019. Голямата разлика, която допуснах в началото, не ми позволи да се боря за първата позиция в крайното класиране“, написа в страницата си във фейсбук летящият троянец. „Нещата вървят много гладко, Станимир е в отлична форма и във фокуса ни вече са Европейското първенство в Турция и особено Световното първенство през март в Швеция“, сподели за Т21 по телефона бащата и личен треньор на шампиона Иван Беломъжев.

В Рамзау, Австрия
А НАШЕТО пожелание е Тачо да спази вече многогодишната традиция за рождения си ден (16 февруари) да си подарява медал от голям старт.

Т21
  • Още за победите на Беломъжев през годините – виж ТУК

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |