Анита Маринова – с националния приз „Общинар реформатор“

* Началникът на отдел „Обслужване на гражданите“ взе отличието за успехи във въвеждането на комплексното административно обслужване в Община Троян

Анита Маринова с наградата
Отличници

АНИТА МАРИНОВА, началник отдел „Услуги на гражданите“ в общинската администрация в Троян получи приза „Общинар реформатор“ на Годишната среща на местните власти, състояла се в курортния комплекс „Албена“ (1-3 октомври). Организатор на срещата, 13-та поред, е Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ). Наградата е лично признание за г-жа Маринова, но и признание за успешната работа на отдела по въвеждане на комплексното административно обслужване на гражданите. Както и като цяло за Община Троян (общинската администрация), която целенасочено работи в тази посока и нееднократно е отличавана за постиженията си в комплексното обслужване на гражданите и бизнеса.

Г-ЖА МАРИНОВА постъпва на работа в Община Троян през 2000 г. при кмета инж. Дилян Енкин, а оглави отдела за обслужване на гражданите след конкурс в началото на първия мандат на кмета Донка Михайлова (2012 г.). Сериозно е ангажирана с въвеждането на повече онлайн услуги, налагане на комплексното административно обслужване и подобряване качеството на обслужване (пестене на време, нерви и средства) на гражданите и бизнеса.

НАГРАДАТА на троянската общинарка бе връчена от председателя на НСОРБ и кмет на Велико Търново Даниел Панов. „Това е оценка за труда и усилията, които положихме за подобряване на административното обслужване в Община Троян“, каза призьорката на церемонията, като благодари и на кмета Донка Михайлова за пълната подкрепа.

Т21, по информация на Община Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |