Подарък за бебетата в троянското АГ отделение

* Дарението от 20 спални чувалчета е в рамките на кампанията „Безопасен сън“ на производителя „Angel Baby“, инициатор и посредник – троянката Надежда Терзийска * Старшата акушерка Йорданка Акимова: „Ефектът е безспорен“
Дарители
Старшата акушерка Йорданка Акимова (с бебето в спално чувалче), майката и Надежда Терзийска
20 СПАЛНИ чувалчета за новородените в АГ отделението на Троянската болница (МБАЛ „Д-р Георги Стоев-Шварц“) дари производителят на бебешки дрешки и аксесоари „Angel Baby“. Придобивката е много полезна, тъй като осигурява на новородените безопасен сън и цялостен комфорт, а по-този начин улеснява и дава допълнително спокойствие на майките и на всички, които се грижат за малките човечета. Спалните чувалчета са оборотни, перат се и ще послужат на десетки бебета, проплакали за пръв път в троянското АГ отделение, едно от най-добрите подобни отделения в Северна България.

„ЕФЕКТЪТ е безспорен, чувалчетата вече ни вършат много добра работа, а майките знаят най-добре. Благодарни сме на „Angel Baby“ и на посредничката за това дарение – млада троянска майка“, коментира старшата акушерка Йорданка Акимова. Ласкави думи каза и майката на едно от бебенцата в отделението, родило се преди три дни и „позирало“ пред камерата на Т21 в спалното си чувалче. Завеждащият отделението д-р Мишо Василев също даде висока оценка на получените чувалчета и на дарителския жест.

„АЗ СЪМ една майка от Троян и затова като клиент на българската компания „Angel Baby“ държах нашата болница и бебетата на града да могат да ползват техните чувалчета“, сподели ни при символичното връчване на дарението (4 юли) посредничката Надежда Терзийска. Г-жа Терзийска допълни, че прочела за дарителската кампания в страницата на фирмата във фейсбук, свързала се с тях и резултатът вече е налице.

ДАРЕНИЕТО е в рамките на кампанията „Безопасен сън“ (Safe Sleep), подета от фирмата производител в подкрепа на националната Програма за безопасен детски сън. „Като част от каузата даряваме безвъзмездно специално разработени и адаптирани спални чувалчета, които са с функция за повиване на ръцете и са безопасната алтернатива на завивките, като освен удобство, гарантират правилна равномерна температура на тялото на детето“, поясняват от „Angel Baby“. И допълват, че от срещите с бъдещи родители през годините са се убедили „колко объркваща е информацията, с която биват заливани бъдещите родители и колко трудно е за тях да преценят кое е най-безопасно и добро за детето им“.

Т21

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |