Сираков и Шошкова подадоха оставки в „Избор за Троян”

* Сред мотивите – групата е престанала да прави дясна политика, а някои от членовете й са в зависимост от други групи и партии

НА ПОСЛЕДНАТА СЕСИЯ на Общинския съвет в Троян, 28 октомври, председателят на 8-членната коалиционна група „Избор за Троян” Даниел Сираков (независим, избран с листата на ВМРО) подаде оставка. Оставката си хвърли и заместничката му Мариела Шошкова (ДСБ). Мотивите на двамата са сходни: липса на желание в групата за поставяне и разрешаване на възлови проблеми, касаещи общината; невъзможността на десния избирател да намери представителство в „Избор на Троян”, макар коалицията да е създадена с тази цел; зависимост на някои членове от други групи и партии. Сираков и Шошкова не напускат групата, но по наши данни не е изключено и това да се случи. Новият председател на „Избор за Троян” е Красимира Райковска (СДС).

ПРИПОМНЯМЕ – 8-членният алианс „Избор за Троян” включва представители на шест партии: ВМРО (3-ма), ДСБ (1), СДС (1), ССД (1), НДСВ (1) и „Новото време” (1). В началото на мандата групата се заяви като дясна и като коалиционен партньор на управляващата партия ГЕРБ. Но през изтеклата година разногласията както вътре, тъй и с партньорите от ГЕРБ се задълбочиха. Според запознати някои от членовете на „Избор за Троян” де факто са се присъединили към ГЕРБ, а други са разочаровани от управленската политика и са на път да минат в опозиция.

Т21

118 коментара:

Анонимен каза...

Първа стъпка към влизането в следващия общински съвет!

Анонимен каза...

Първи безмислен коментар!

Анонимен каза...

защо чакаха целия почти мандат, за да се оттеглят , не е ли малко късно след 3 години нищоправане на Алианса

Анонимен каза...

Подкрепям те 1 абсолютно си прав. Ще видим какво ще се случи. Сега ще се коалира с някой друг Сираков. Той си е такъв. Беше от Бизнес блока, после ВМРО, сега сигурно ще се насочи към новата формация на Президента Първанов, съевместно с Валя Букарева и сие. Всичко е трик в политиката. А на отговора на 3 - защото така им изнасяше. И сега вече са се насочили към следващия общински съвет. Абе циркове

Никога един от вас каза...

Стига с тоя Гоце Първанов къв проект кви пет лева бахмааму и скапан Сирищник.Гоце е най-вредният човек в тази държава!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Няма десни,няма леви.Има с дясната ръка в левия джоб!

Анонимен каза...

Все пак това е един морален жест и при тази тотална липса на морал в Бългаия напълно ги оправдавам.А относно това,че "Избор за троян" са представители на десния избирател-опазил ме бог повечето от тях да ме представляват.Основната им грижа е да си опазят службицата и да не ядосат Кмета,а това няма нищо общо с дясното мислене.АЙ с-с-с-с....

Троянец каза...

Що е туй "Новото време" и ще ми каже ли някой що ще в общинския съвет тоз мишок д-р Милко М.

Анонимен каза...

Към 3-ами от ясно по-ясно е.Казах ти го с първия коментар.Изкараха си мандата,сега е ред на следващия,ама без нещо оригинално няма да стане.Сега се дърпат да направят впечатление на гражданите,нали пасем трева?

Анонимен каза...

Към 8 - "Ново време"???Няма такова нещо!

Анонимен каза...

Зарежете тези двамата важното е че Дилма спечели в Бразилия и Цона заминава да оглави футболната им фидирация...

Анонимен каза...

Да бе мноооого е важно, че Дилма спечели... Направо ме разби:(

Анонимен каза...

Избираш Дилма-получаваш Цона,така се получи.А чухте ли ,че като разбрал за наша Цона,Пеле за една нощ побелял,очите му станали сини,сини-същински Дейвид Бекъм.Само Гоце Сирищника да не обърка работата-трябват му такива "дялани камъни" за новата му партия.Венсеремош,венсеремош.....И Вива Куба....АЙ с-с-с-с......

Анонимен каза...

Венсеремош!!Венсеремош!!!Вива Цона,вива Куба,вива Куба либре,вива Гоце!!!!Маама им дебаааа!!!!!!!!

Анонимен каза...

ПО-ДОБРЕ ТЯХ.

Анонимен каза...

Вероятно много хора трябва да си направят труда да анализират работата на Сираков и Шошкова.Вероятно има и такива ,които са проспали мандата си но едва ли са точно те!!!

Анонимен каза...

Мисля си,че с този "Избор за Троян" се получи като с груповия секс-кой го обича?Ами само който обича да се скатава.....АЙ с-с-с-с....

Анонимен каза...

Най си проспа мандата Миньо трапчански.Миньо няма ли да наредиш да измият мизерията която оставиха ВиК срещу апартамента ти на главната,откакто напечи като в Сахара по време на буря сме.Ти ако само минаваш от там sа по една минута с TOYOTATA ние сме принудени по цял ден да дишаме прахуляка и да ни скърца в устата пясък.Тук минава целия трафик на градът, поне 20 тира на час Ако за две цистерни с вода няма те пари най добре да се застреляте всички в белият дом и да направим предсрочни избори.Вземи пример от предшественика си каква инфраструктура направи около апартамента си,а от теб файда никаква.Не те ли е срам от съседите си като се прибираш вечер в гетото.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Защо ли не го разформироват този така наречене "Избор за Троян"?
Махна се Сираков, и в тази комуна на анонимните останаха недоказани даскали,корумпирани докторчета и тям подобна "демократична" сган!
Ако имат поне малко мозък,в което се съмнявам,щяха да направят един бърз анализ за изминалото време и да си дадат ясна представа че това не е като по филмите.После да се погледнат,стисната ръцете и по живо по здраво , кой от дека е!
Кротуват на някакви службички и решили че са готови да се отдадат на политиката.
Защо,защото сте изградили някаква сериозна професионална кариера ли?
Другари и другарки демократи,не става като по филмите!
Кое Ви е демократичното и опозиционерското, като за целия мандат само се гушихте като карпатски лисици и мигахте като гърмяни зайици!?!?!?!?
Къде показахте принципите на Демокрацията,колко пъти се опълчихте на престъпленията на хомо комуната ГЕРБ-БСП?!?!?!
Колко от Вас гласуваха за хората на Троян и против 4-те милиона кредит за погасяването на престъпленията на Дилян Енкин от сегашния му интимен партньор,Акимов?

Анонимен каза...

Умни Троянецо,давай по веднъж брато!
Не сме толкова явно умни като теб,но не сме и толкова тъпи че да ни повтаряш!
А какво ти е ясно не е ясно,ясно е само че си поредния комплексиран злобар!
Тичай сега при ченгето, да те почеше по ухото и да ти даде двата лева!
Заслужи си ги!

Анонимен каза...

Умен,умен троянец,но и най-умният си е малко прозд!Мариела Шощкова е едва за първи път Общински съветник.И този "известен троянски архитект",който цитираш,е всъщност лапацалото Пеевски,който всъщност е инженер ПГС.Умната,с лебец....АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

Тази коалиция е ялова, защото има двама е..и,/ГЕРБ и БСП/ които пергельосват поотделно членовете и,и плащат за това.Да му мислят Даниел и Мариела, дето не се огъзиха.Даниелеееее, Айдушкото сборище, както кръсти тази поляна не излезе място на айдуци от миналото.Айдуците са между нас и то най-големите за града.Те са в ОС.Разпределиха си кой какво ще вземе и взе ......

Анонимен каза...

Този "УМЕН ТРОЯНЕЦ" е много тъп да знайте...и много му личи..

Анонимен каза...

Абе незнам кой е тъп и кой умен, но факта, че Даниел Сираков се гъзи на всяка партия си е истина. Не се заблуждавайте, той защитава само и единствено собствените си интереси. За Шошкова не мога да кажа нищо, но тя наистина е първи мандат, но и тя малко се поогъзва на Валя. В началото Форумците бяха в нейната кръчма, така, че нещата са си ясни, но не мога само едно да разбера как от десни ще станат леви???

Анонимен каза...

Бъди точен №26,Арт клуба не е на Шошкова.

Анонимен каза...

Форумци надали имат нещо общо с Шошкова.Съмнявам се да допуснат да попадат в политически интрижки и политическата паяжина на някой мераклия.Това нали е гражданска организация?

Анонимен каза...

Нека все пак,за да бъдем честни,да припомня на всички форумци,че при гласуването на общинския заем от 4 милиона,против който бяхме всички,единствените двама,които се изказаха против и гласуваха против в залата бяха Сираков и Шошкова!Иначе и аз Даньо го познавам добре....А да ви припомня и друго-през август Кмета обяви,че има обществена поръчка и до края на октомври се приемат заявки за участие в конкурса за паметник на Хаджийски на мястото на онуй отвратителното нещо Ху.....та.Днес е 1-ви ноември,ден на Будителите.В общината дали са се събудили,или.....АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

Форумци нямат нищо общо нито със Сираков, нито с Шошкова. Хората се занимават с проблеми на града, които нито са леви, нито десни, нито герберски - те са проблеми на всички граждани. Доколкото чета в сайта , а и подочувам за срещите им - няма политически интриги.

Анонимен каза...

До 30-много си наивен/а, но ще поживеем, ще видим. Само да ти кажа, че от сигурни източници знам за бъдещите им намерения. В цяла България в момента се процедира по този начин, новата партия, която ще се учреди скоро. Не бъди толкова наивен/а. И познай след това ............

Анонимен каза...

Не съм наивен, драги 31, не съм. Знам какво пиша, но както се казва - ще поживеем, ще видим. Но после публично ще ми се извиниш, приятел съм близък с един от мъжете там и ти го гарантирам! Пък ако не вярваш - иди, те и сега са в ловното...Източника ти въобще не е сигурен, само си пишеш колкото да изглеждаш добре осведомен.

Анонимен каза...

Що спорите за глупости? Истината е, че Енкин се е заканил да свали Минко и да си върне кметското място. Дилянчо е почнал да си опича питката. Или и той има нещо общо с форумци, а?

Анонимен каза...

...а Даниел и Мариела подадоха оставки...

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Умен троянец, нещо си противоречиш. Ту двамата имали нещо с форумът, ту пък Шошкова била 5-6 пъти съветник, ту искаш Миньо, ту Дилян бил следващия кмет...Ай фани се оправи най-накрая какво пишеш и къде ти тече мисълта.Всъщност - не си умен.

Анонимен каза...

никак даже

Анонимен каза...

Ей,умния,айде пий още една и лягай!Направи днес една добрина най- после,де!

АдминЪТ каза...

Ако беше много "УМЕН ТРОЯНЕЦ" щеше да се сетиш, че ще те изтрия?! А може би точно това целиш приятелю? Успя!

ФорумЪТ каза...

Искаме да уверим тук пишещите,че ФорумЪТ няма да допусне никакъв политически контекст,няма да служи на интересите на един политик срещу друг или на една партия срещу друга.Ние сме гражданско обединение и ни вълнуват неща,които са пряко свързани със нашето ежедневие,неща които троянския гражданин мечтае да промени.За пореден път отправяме покана към всички,да идват на нашите срещи и да се убедите в добрите ни намерения!Вашите желания са важни за нас!

Анонимен каза...

Не сте прави вие, които хулите Даниел и Мариела.Вярно, че Даню е сменил няколко партии. Мариела е изключително последователна общинска съветничка, чиято позиция винаги е била в интерес на града и никога за лични цели.Оправдавам я, че не издържа в тази аморфна формация, кой знае защо наречена "Коалиция за Троян".Насочвате острието си към Даниел и Мариела, а пропускате некадърността на Кр Райковска /за нищо не става/, пропускате с нищо неоправданата пасивност на Кр Гунешки /нито един път не е взел думата в Общ съвет/, забравяте нагаждачеството на М Минков, вечно дебнещият блюстител на лични интереси Н Тодоров, редящият пасианси в интернет, танцуващият на корта Ангел Балев. Ако сте троянци, десни, ще осъдите тези персони.

Анонимен каза...

Браво,№42,много точно,прибавям и д-рДобрев.За останалите няма смисъл и да говорим. АЙ с-с-с-с....

Анонимен каза...

Искам като приятел на Даниел да светна за последен път тези, които го обвиняват в многопартиина принадлежност.Даниел не е членувал в никаква партия, освен във структурите на Жорж Ганчев до 2008г. когато бяха окончателно заличени.Вярно е, че му предлагаха да ограви зараждащата се структура в Троян на ГЕРБ преди Данковците да се лепнат като л-но на хартия.Незабравяйте, че като първи заместник в структурите на БББ, той познава и е контактувал с много хора, които сега са във власта и в партиите.Като бивш член на БББ и един от основателите в общината, ви уверявям,че Даниел е един изградил се политик и това най-вече личи в ОС.С помоща на Мариела често се случва да объркат сметките на търтиите там.Ще дойде време да се отчитат тези всичките.Да! Да се отчитат един по един.Кой какво е свършил за нас данъкоплатците, защото ФОРУМЪТ ще го искаме.Ще искаме справка, кой колко пари е получил за тези 4 години и какво е свършил за нас.Ако не са свърщили нищо, по тази справка да върнат парите обратно.
Та Даниел, дето толкова много го плюете ще има с какво да се отчете.Надявам се ,че от ВМРО-то НЯМА ДА СИ ПРЕПИШАТ НЕГОВАТА РАБОТА, ЗАЩОТО ТОЙ НЕ Е ТЕХЕН ЧЛЕН И НИКОГА НЕ Е БИЛ.ТОЙ ИМ ДОНЕСЕ ГЛАСОВЕ СЪС СВОЯТА ГРАЖДАНСКА КВОТА , А НЕ ТЯХНАТА ПАРТИЯ ГО Е ПОДКРЕПИЛА.МОГАТ ЛИ ТРИМАТА ПЛЮС председателя на ОС да кажат каква са я свършили за тези мандати.?Уважаеми форумци,всички в ОС, с изключение на 3-4 съветници не знаят защо ходят там, не са в час.Ако направим една анкета преди да влязат на заседание, 24 няма да могат да кажат дневния ред, едва ли са си прочели материалите и да имат отношение по въпросите, които ще се гласуват, освен кога ще им се изплащат хонорарите.Така Акимов си ги манипулира и си прокарва неговите цели.Нали си спомняте въпроса за тържището и общинските пазари?.Пуснете си записа на заседанието и ще се уверите в думите ми.Заемът от 4 мил. лв - тоже, и още много други неща,за които всички трябва да плащаме.ЧИЧО ВИ ГОШО, КОЙТО ПОДКРЕПЯШЕ БББ НА ЕДНА СЕРГИЙКА НА ПАЗАРА В ДАЛЕЧНАТА 1996г.

Анонимен каза...

Чичо Гошо,БББ бе малко афиф работа,лидера му и той но за Даниел си прав -един от малкото истински политици в Троян...ако го нямаше в ОС щеше да е пълна трагедия...

Анонимен каза...

Уважаеми №45, коя партия не е афиф?Всичките се провалиха в управлението си и продължават да се провалят.Този балкански синдром на плюене и компромати, на гешефтарство и айдотлук.Признай, че Жорж им казваше истината на тези с пуловерчетата и тези дето палиха свещи по 1 кг. каква ще я забъркат , като се гъзят на Америка и Европата.Оня с адното око РАН , дето дойде с готовата разработка, как да съсипе държавата ни и тези сега от Евросъюза дето ни съсипват енергетиката и селското стопанство от което печелеше най-много държавата ни!Последните 10 години държавата ни се управляваше от по-големи шутове, както наричат Жорж.Понеже познавам детайлно програмата на БББ, сега отчитам , че и дойде времето, защото сега може да се реализира.Има го бизнеса, но поради лакейниченето пред управляващите партии и извилчане на далавери от тях, не може да си създаде самостоятелна партия, която да поеме икономическото управление на държавата.Жалко и тежко ни както се започнаха.Такъв театър не е имало никога.Жорж каза" Сега ни управлява един нов бърдоква" В Троян не е ли така? Чичо Гошо

Анонимен каза...

Знам ли,чичо Гошо,може и да си прав...

Анонимен каза...

Абе №42 хайде да напишеш в кои партии е членувал Даниел,че аз много се интересувам от неговия политически живот?Ще му ставам хроникьор. А стига де. Ставаш смешен. Де ги тези партии в Троян?Ако искаш само да се заяждаш , сложи го към твоята партия.Пиши нещо дето можеш да го докажеш с факти или си само плямпаш?

Анонимен каза...

Абе истина ли е,или аз се бъркам нещо-за същия Жорж Ганчев ли става дума,дето се оказа,че и той е агент на държавна сигурност,че и възлюбената му Шуши-Муши и тя!!!Значи клепали се взаимно един други,а заедно-клепали комшиите,че варят ракия.Наистина-достойно за уважение!А като си помисля,че вкараха в парламента няколко откровени ченгета като Георги Дилков-Лорда,Веселин Бончев,Христо Иванов и т.н. и един откровен бандит,"вожда на Евророма" Цветелин Кънчев-Дон Цеци...Гордей се,чичо Гошо,гордей се!!!Как е на пазара,върви ли алъш-вериша,пардон,бизнеса? АЙ с-с-с-с....

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Съвет към параноика, който пише под №50 и още не е разбрал защо го трият: каквито и глупости да пишеш, ако не са с главни букви, сигурно ще ти ги оставят хората.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Мичо ги оправя и двете, а пък Даниел ги гледа само.

Анонимен каза...

Боже, боже, поредния психясал троянец, който на всичкото отгоре се самоопределя и като умен. Какви шегички си прави съдбата с някои хора! До какво води липсата на интелект, пари и интереси - до избиване на комплекси. До злоба, чиито пръски се опитват да достигнат някои хора. Призовавам горепосочените - спрете да правите изобщо нещо за този град и нека всички ние си тънем в мизерия, алчност, злоба, клюки, безпаричие, докато накрая се самоизбием или изселим. Нека хората, докарали Троян до този хал, царуват во веки веков, избрирани от такива като пишещия под № 50.
Амин!

Анонимен каза...

То като гледам - 52 и 53 са същите простаци като 50. Нямам думи какви хора се навъдиха в Троян!

Анонимен каза...

Ми то Троян затуй е на такова дередже....от липса на елементарно възпитание. Хора, чиито родители са ги правили в пияно състояние - какво да очакваме?
Господин главен редактор, не позволявайте да се пишат подобни цинизми в сайта Ви!

troyan21 каза...

До №50:
Би трябвало да изтрием коментар №50 - заради нарушеното правило да не се пише само с главни букви. Но заради непреходното и фундаментално звучене на въпросния коментар и заради разплетената тайна схема за завземане на властта в Троян - го оставяме "в ефир" още 24 часа. А пък като вземем властта догодина, ще види той!!!

Поздрав най-сърдечен - Генадий Маринов, гл. ред. на Т21

Анонимен каза...

Генадий,ааа пардон, господин Кмете,

Моля, уредете ми някаква службичка в Общината!
Я нещо за спорта да отговарям,я за побратимяването ни с някой известен македонски град,и прочие...
Господн Кмете, не ми пречи каква ще е службата, държавна само да е!
Но господин Кмете, моля Ви, нека пред името ми да бъде изписвано "Главен Специалист" , та да се гордеят с мен на село роднините !

Генадий Маринов каза...

Дадено!

Анонимен каза...

Драги форумци,виждате ли какви тежки последствия могат да имат есенните мъгли,слани и опадването на шумата-нека не ги подценяваме.Резултатът,особено върху някои нежни,раними души,дращещи из нашият форум е налице-латентните психопатии прерастват в параноя,че и оттатък....Затова ще си позволя да напомня какво препоръчва големият лечител Петър Димков в този случай.Още повече,че неговите цярове са и леснодостъпни: Параноята/първично умопобъркване/започва незабелязано,болният е недоверчив,подозрителен,развива фантастични идеи.Тези страдания са съпроводени от безапетитие,запек,безсъние.Затова Димков препоръчва изпращане за известно време при познато семейство,на село/без Интернет/,водене на природосъобразен живот,суровоядство,ходене бос.При възбуденост на болния се прави топла клизма,облича му се мокра риза и мокри чорапи и топъл компрес на корема.В стаята му задължително да виси сух или пресен босилек.Както виждате-все леснодостъпни мерки,а със босилек мога да услужа и аз,щото тъщата го е завъдила.За душевното здраве трябват грижи-не ги отлагайте! АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

Браво АЙ с-с-с-с...!!!!!!!!!Но е редно да обясниш понятието "топла клизма"

Анонимен каза...

В отговор на уважаемия №61 ще припомня следният истински случай,вероятно позабравен от народонаселението:През януари 1989-та година на посещение в България беше Франсоа Митеран-президента на Франция.Беше проведена прословутата негова Закуска с дисидентите ,а на другия ден беше направено нещо немислимо по тогавашните разбирания-среща на Митеран и Живков със студенти в Аулата на Университета/не Пернишкия/,на която студентите задаваха въпроси към тях.Разбира се,това го слушах по БиБиСи,не по БНР!Та,по едно време,въпреки всичко,се изтъпани един студент и попита Митеран какво мисли за страните,в които диктаторите остават на власт въпреки волята на своя народ.Деликатен момент-Живков седеше до него и Митеран каза:"При определени обстоятелства по-интересен е самият въпрос,отколкото отговора!"Запомнил съм го за цял живот и ще си позволя да отговоря по същия начин.И лечителя се нуждае от въображение....АЙ с-с-с-с......

Анонимен каза...

Тъжно, наистина.

Анонимен каза...

Не му се смейте. Смейте се на богат и на стар.

Анонимен каза...

Към 48 Не разбирам апострофа ти към №42. Не разбирам ти "за" или "против" Даниел си. Защото аз се опитвам да го защитя. Ти какво искаш да кажеш? Бъди по-ясен /ако можеш/

Анонимен каза...

Ден сряда!
Часът е някъде около 9 сутринта!
Всеки момент се очаква общинските търтеи и психичноболните почитатели на Илиян Пеевски, да започнат да сипят огън и жупел по адрес на двамата от статията!
Очаквам да видя шоуто...

Анонимен каза...

Защо пък трябва да го правят.Всеки,който прави преглед на записите от заседанията на Общинския съвет е наясно,кой какво и какви ги върши там.Аз също заставам зад Даниел и Мариела,зад тяхната достойна гражданска и обществена позиция!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

До 68: А на кого да вярваме? На анонимковци като теб ли? Всичките споменати от теб поне излизат с името си и пишат на кирилица с малки букви.
Тиза нклк дни и това не можа да научиш......

Анонимен каза...

Ни един не става от тия. Пък и те много шарени бе - червени, сини, зелени и т.н. Може да се обединят в сдружение "Хамелеоните", че обичат през 3-4 години да си сменят цветовете, само и само да са намъкнат в общинския съвет.

Анонимен каза...

Всичко се случва тук.Ето,че се появи и политически далтунист.

Анонимен каза...

Не е далтонист а обикновен педераст...

Анонимен каза...

Не го знам тоя горния дали е педераст,ама не мога да се начудя на пламната любов межди Акимов и Енкин!
Гледам вече открито демонстрират връзката си пред обществото!

Бай Бочо каза...

То си е цяла тройка -Акимов,Енкин,Пеевски...първите двама въртят далаверите а пък мънинкия подскача като пудел около тях дано му пуснат нещичко...голяма смехория- ще въртят някакви общи комбинации за изборите да не изтърват кокала... към тях ще се наортачи и дебелия с надежда пак да го турят за председател...Бах мааму!!!!!!!

Анонимен каза...

Гласувш за Акимов получаваш Енкин

Анонимен каза...

Защо ми се трие всеки път коментара нали уж не е верно това което казвам или май успях да притисня някого.

ЗНачи г-жа Шошкова, Даниел СИраков, Валя Букарева, Генадий Маринов и Мичо Генковски основаха "Форумът" за да вземат властта догодина. Аз все пак вярвам на очите си когато ги видях на "тайната" им среща. Е да ама са разкрити и пак повтарям че никога не съм гласувал нито за Енкин нито за Акимов, но предпочитам тях пред тези мишоци.

Айде и не забравяйте да го изтриете.

troyan21 каза...

До №76:

Има ДВЕ ПРАВИЛА, които са абсолютно задължителни:

1. Коментарите на български език се правят с българската азбука – от уважение към българския език и българското;

2. Пише се с малки и главни букви (а не само с главни) – заради хигиената на четене.

Тези две правила ще бъдат съблюдавани безкомпромисно. Казано друго яче – „българските” коментари на латиница и коментарите само с главни букви ще бъдат изтривани. Точка!

Ваш: Стоян Борджуков, админЪТ

Анонимен каза...

И като я вземат тая власт,де ще я носят бре серсемино гламав?
Ама верно дъртия козел акимов на стари години обърнал резбата?
Той като по- дрът сигурно е мъжът в семейството а дилянка ще да е булката!
А илиянчо палячото е плод на любовта им навярно?

Анонимен каза...

Май в този сайт започнаха да влизат хора с много ниско ниво. Стига с тези обиди- кой на кого е любовник и подобни глупости. Иначе е ясна целта на "Форумът", както и е ясна връзката между по-горе изброените личности.

Анонимен каза...

Дядо Трибестан как си? Мислиш ли за пенсийката си вече? А кога ще си отидеш на село да се скриеш там и дано никога повече не стъпваш в град Троян.

Анонимен каза...

Шошкова ,Даниелчо,Мичо,нямат нищо общо с ФорумЪТ!

Анонимен каза...

Гласуваш за Акимов получаваш Енкин...Гласуваш за Енкин получаваш още четири години яко грабене....

Анонимен каза...

Браво на Анонимко 76!!!
Една седмица триене на коментари на латиница и с големи букви и се научи списвачът бе, ей!!!
Тоя Павлов и кучето му са голяма работа!!!

Анонимен каза...

Не неееее....Той Акимов щеше да бъде различен, прозрачен, за Троян...ГЕРБ дори го гарантираше...
А какво стана?
Почти всички проекти,включително и ремонта на улица "Димитър Икономов" се изпълнява от фирмата на Енкин!?!?!?
Диляне, 12 години не ти ли стигнаха да крадеш бре, та и сега смучеш като октопод?!??!

Анонимен каза...

Абе тия от ФорумЪТ и всички изброени наоколо дайте да ги бием преди да са поискали властта, че после може да е късно. Те искат и водата да накарат да тече нагоре, на слънцето искат да кацнат, и и ... забравих... Че да си останем само редовните!
НИЩО МИ НЯМА-А-А-А-А-А-А-А-А-А-А-А-А...

Анонимен каза...

Дали без нищо Делянчо Железненски Крадливий взима поръчките как мислите...сто процента Миню Трапчански Простий прибира комисионата...тая комунистическа пасмина трябва да се измете веднъжзавинаги!!!!

Анонимен каза...

Потърсете в гугъл информация за фирмата Пътприбор и ще попаднете на една любопитна информация от лятото на 2010 година.
Как същата фирма пуска съдебна жалба срещу Община Троян относно невъзлагането на изпълнение на поръчка,и няколко месеца по-късно същата фирма вече ремонтира улица "Димитър Икономов"....

Анонимен каза...

Господин Кмете,
Къде отидоха предизборните Ви обещания за прозрачност и вадене на светло престъпленията на предишната власт?
Вашите коалиционни партньори се кълняха в майките си , че ще направят всичко само и само Дилян Енкин да бъде свален!
Войводите Балев и Балевски водеха опълчението срещу комунистическата власт и мечтаеха за един по-добър Троян!
Къде сте сега господа Войводи, къде сте опълченци?
Къде е синята коалиция,къде сте опозиционери?
Къде е бореца за всеобща свобода и върховен атакуващ водач Пеевски?
Защо замлъкна изведнъж този глас народен?
Един Даньо и една Мариела се отделиха от стадото, и сплутите мозъци се размърдаха най-накрая сипейки огън и жупел!
Може би по някакъв начин ще успеете да ги очерните ,но до там.
Няма как да накарате хората да не виждат случващото се!
А хората виждат, мислят и скоро ще действат...

Анонимен каза...

Ей, млади хора, почнахте да простеете.Приканвам ви да прекратите с глупостите ви.Кой кое и какъв е - догодина на изборите.Ако иска от вас някой да се кандидатира - ще го подкрепя!? Искам нова управа и млад кмет на тази община.Чичо Гошо, който ви и уважава.

Анонимен каза...

87-ми, това вече сме го коментирали тук:
http://troyan21-statii.blogspot.com/2010/10/blog-post_15.html
Прочети коментарите там и недей да дъвчеш едно и също.

племенникът Дончо каза...

До Чичо Гошо

И аз, и аз искам!

Твой племенник Дончо, дето много те обича

Анонимен каза...

Уважаеми Ай с-с-с, нямя я вече сергийката, пък стар съм вече и не ме държат краката да вися на нея.Отговорям на коментара ти № 49. Прав си за изброените люде, но те бяха прикрепени към Жорж от ДС и му видяха сметката.Първанов го доунищожи.Тогава такива бяха времената.Ти си изключително интелегентен и информиран, и винаги коментарийте ти са ми пасвали много, но съгласи се, че по това време неможеше да се разбере кой кой е и какъв е.Всичките неуспели при комунистите да се докопат до власта, се оказаха репресирани и си помислиха , че е дошло тяхното време.Войната продължава.Добре , че има и научнопопулярни канали, че да мога да привлючвам от време на време, защото като ги гледам същите мутри да продължават да ни баламосват и да се правят на богоизбрани. ми се дига кръвното от сутринта.За съжаление , така ще си отида от този свят с някаква надеждица, че поне за децата ни нещо ще се оправи, но уви.Сега един виц как англичаните ни помагат: Решили англичаните да ни образоват и вкултуряват, да ни откъснат от нашите дивашки взаимоотношения помежду си и взели един шоп да го учат на обноски, на цивилизация Минала една година , никакво вест от шопа.На втората година телефонът звъни и се чува: Елате си земнете шопу , че ще му ебем майката.!Много мелез кипи в кръвта ни.Що де мъжко е минало през тази територия , все е цвъкнвало и оставило поне една семка, все един гаден ген, и като се натрупали от годините, гледай какво поколение се е пръкнало.Айде остани си със здраве , че да пална една и да отида на пазар, дето Мариела неможа да го премести. Чичо Гошо

Анонимен каза...

Ей момченце от къде се пръкна? Абе аз нямам мъжки племенници в моя род , само женско се е пръкнало до сега. Ти отде се взе?.От кой джинс си от моя или от женската страна? Да си ми жив и здрав. И аз те обичам и заповядай довечера да пием по една ракийка няколко пъти и да избистрим стратегията за вкарването ти във властта.Чичо Гошо

племенникът Дончо каза...

Чичо Гошо каще да не ме знаеш,аз съм на леля ти Цона внукът дето завърши Стопанската в Свищов по-миналата година.. Ида чичо и да е добре изстудена ракийката,имаш ли мезе или да взема нещо...

племенникът Дончо

Анонимен каза...

Ама и на племенника и на чичото ще им дърпам ушите!
А сипете и на мен една голяма и ми нарежете малко сланинка , и по над вечер превключи на Канал 1 да гледаме оня с големите джуки как ще разбие френските революционери!
И докато вкусвам и премлясквам като стар морж от домашната ракия се чудя една работа ,та да Ви запитам уважаеми:

Защо , когато се появи лика на Даньо Сираковия, настава такава паника?
Какви ли не други събития се случват, но появи ли се лика на тази личност, настава едно кудкудякане , та чак по Айдушкото се чува!?!?!?
Тоя ли е дето накара копачите на картофи по Чуфлика да почнат да се наричат хотелиери!
Тоя същия Даньо ли е, дето изпълни общински проект земята на калеешкото да не пустее а на нея се мъдри един нов модерен завод, собственост на Пиер Паоло Контарини!Не се ли нарича това инвестиционна политика?
Не е ли Сираковия, дето биеше тъпана че така трябва да работи Общината и цялата земя там да се напълни с подобни фабрики?
Той ли е онзи комисионер дето докара втори инвеститор в Общината, построявайки най-модерния и най-високия ветрогенераторен парк на Балканите?
Май той беше човека ,скочил срещу 4-те милиона кредит, който Кмета заедно с гаджето му Енкин натресоха на Троян , за да прекрият престъпленията си извършени поради некадърност?
Е ако е той,защо Ви е такъв трън в задниците?

Впрочем чичо Гошо, сланината ти не е лоша, ама на стария ракията по я бива от твойта, ама виж булката на племенника ти е много засукана!

Анонимен каза...

Хареса ми коментара на №88-поздравявам го.Харесаха ми и въпросите към разните "войводи-комити"-Балеви,Пеевски,защо са замлъкнали.Вместо обяснение ще ви предложа част от речник на т.нар.македонски език,в който разни понятия са обяснени по един нетрадиционен начин..... Културен-Прди и вика "Пардон"! Дволичен-Прди и прашува "Кой прдна?" Циничен-Прди и та гледа право во очи! Дискретен-Прди и вика "Нека остане мегьу нас!" Лажливец-Прди и вика "Со уста прднав!" Пензионер-Прди и вика дека во негово време подобро се прдело. Комита-Прди,па вика "Топ гръмна!" Мисля,че това е достатъчно,но има и още......АЙ с-с-с-с......

Ст. Борджуков каза...

И понеже, очевидно много хора в коментарите по тази тема ги тресе някаква очаквателна политическа треска относно ФОРУМЪТ... и понеже сайтът на Форумът, разбира се е мое дело, обещавам на всички коментирали тук, че щом подкрепят на Първанката партийката, или някоя друга партийка - лично ще помоля форумците да си приберат материалчетата, та да мога да го забърша сайтчето. Не, че нещо лошо би станало, ама хората в този град ще ме свържат с партия, а аз държа на авторитета си в градчето. Не, че нямам своите пристрастия... (всеки има недостатъци), но чак пък партия?! Та аз си имам професия и горе-долу се справям в нея...
С уважение към всички политически пророци, витий, Ванги и други прорицатели - Стоян Борджуков (Админчето Ви)

Анонимен каза...

Стоянчо, не е работата точно в политиката. На някои непрекъснато им е необходим екшън. Търсят заговори, изненади, мръснишки номера, оплюване, подлости и т. н. Това си е наркотик. Ако го няма във форума, ще го създадат. После ще идат да се надрусат с турски сериали. Лошото е, че такива живеят в тези сериали, говорят като в сериалите, действат като в сериалите. Народа изкуква тотално.

Анонимен каза...

Дааааааааа!
Очевидно, да искаш нещо да се промени в града ти е признак на политически амбиции!
Очевидно, да поискаш Кмета и сие да работи е признак на политически амбиции!
Очевидно, да поискаш да живееш в една по- чиста среда е признак на политически амбиции!
Очевидно, ако искаш децата ти да се движат в безопасност по улиците на града си е признак на политически амбиции!
Очевидно, ако искаш да знаеш как администрацията ти харчи парите е признак на политически амбиции!
Очевидно, всеки, който притеснява по какъвто и да е начин работливите и съвестни местни политиц е мръсник, гадняр и кандидат за лапач!
Евала, бе брат'чеди!
Вие и не заслужавате по- добри от Минко Акимов и Делян Енкин!

Анонимен каза...

Ден петък!
Последен напън вече е настал...Тогава миньо наш милиционер изревава "грабвайте клавиатурите",и заминал да се целува с гаджето си от село г. Желязна...

Анонимен каза...

Омръзнало на един ловец да гони зайци, полегнал да подремне до една торба. На торбата пишело "Свободна зона". Надошли зайци, скачали и викали "Свобода" и "Долу ловците". Ловецът се правел на заспал, поглеждал полека и се подсмихвал. Като му омръзнало крещенето на зайците дръпнал връвта и - всички зайци в торбата! Догодина г-н Кмета - Кмет, а аз - заместник Кмет!

Анонимен каза...

До горния:

Чупка трошка, майка ти кокошка!

Анонимен каза...

99 Много точно написано брат'чед пълно е с кухари в този град.Те за това двете гаджета ще си царуват,докато дръпнат шалтера и огасне последната крушка на това село пардон град.

Анонимен каза...

103 ме сети, че все пак нощно време осветлението в Община Троян се спира!

Анонимен каза...

Даню Сиракът не е докарал и една стотинка инвестиция в Троян.
В туризма единствения човек на когото е помогнал е на себе си. И всички знаем как със общиснки имоти и т.н.
Ветроенергиен парк не можеш да наречеш две перчици по 0,1 или 0,2MW. И те в 90% от времето не се въртят явно е че не са на много подходящо място поставени. Но както и да е.
Иначе единственото вярно нещо за Даню Айдука е че е поне за пети път общински съветник. Или и това някой ще отрече????


а????

Н. Генкова каза...

В Троян: професионалисти или самодейци? Вижте http://www.dw-world.de/dw/article/0,,6193873,00.html

Анонимен каза...

Този 105 е "голям "разберач,но вероятно и голям комплексар.Изводите да си ги направи сам!

Анонимен каза...

Абе според мен Даню я поне 11 мандат!
А единственият начин хората на (вече не) пеевски, да покажат че са живи и да пуснат малко жлъч срещу Сираков.
Имаше една кака,Петя се казваше, с големи шефски амбиции.Уви не можа илиянката да и уреди държавна службичка и злобата не закъсня.
Пуст и мерак да заема шефско място.
Не разбрах какво се случи с онова хотелиерско сдружение де го направи каката с Людмил катаджията де окраде на сума ти жени парите!?!?

Анонимен каза...

Когато ги превъзхождащ,става страшно.Но ВИЕ г-н Сираков,продължавайте в същият дух и се борете за поставените си цели.

Анонимен каза...

Когато ги превъзхождаш,става страшно.Но ВИЕ г-н Сираков,продължавайте в същият дух и се борете за поставените си цели.

Анонимен каза...

КЪМ 105. НАСРА ЛИ СЕ ОТ КЕФ? ИЗПРАЗНИ И СЕ? ТА ТИ СИ БИЛ МНОГО ЛАЙНЯВ БЕ!Не ми е симпатичен Да ниел, но се питам защо само с него се заяждаш бе.

Анонимен каза...

Я да вземе някой да напише нещо за някой друг Общински съветник!
Например за нещо свършено от някой Общински съветник!
Ма май няма какво...

Анонимен каза...

Какво да напи6е6 --все измамници вземат 600 лева за 120 минути -- не мислят за нас избирателите .Гледат кокала и неги интересува за хората

Анонимен каза...

Даниел май прави заявка за кмет---на Балканец да не си помислихте друго

Анонимен каза...

Даниел е много над нивото кмет на кметство, колкото това на някои да не им харесва. Може да пишете каквито си искате глупостти тук, но посочете друг местен политик( с изключение на Милко Станчев), който да е бил на толкова висока позиция на национално ниво в политическа партия. И това му личи, откроява се.
А да не споменавам, колко от настоящите "политици" наши, техните роднини, му се слагаха за включване в депутатски листи, постове в местната структура и т.н.
Но май лесно забравяме тези неща, след като допуснахме хора от градския комитет на БКП, доносници и милиционери да станат ръководителите на нашия "син" град. Всеки има своите кусури и недостатъци, няма да намерим идеалния кмет, но нека се огледаме за човек достоен и честен, който е готов и ще остане такъв и след като го изберем. Разбира се, притежаващ нужното образование и качества. Защото сегашните ръководители, кмет, ръководство на ГЕРБ в града, част от общинските съветници, освен че са комунисти и доносници, нямат нужните качества за това, което правят! Да не говорим за предизборните им обещания - промяна, откритост, честност и т.н.
Така че уважаеми съграждани, никой няма да ни бъде виновен, ако позволим това да продължи! Сега имаме своите оправдания за преди три години, като това, че беше единствената алтернатива тогава, че трябваше да бъде свален Енкин и т.н. Може и така да беше!
Но вече нямаме никакви оправдания, всичко зависи от нас, гражданите, които трябва да бъдем и гласоподаватели, за да можем сами да определим съдбата си занапред!
В противен случай, никой няма да ни е виновен и ще се приложи на практика максимата, че всеки народ си заслужава съдбата и управниците!

Анонимен каза...

Много точен коментар(115)!
Много правилна позиция, която се надявам все повече хора да споделят. Бях започнал да губя надежда за бъдещето на града ни, но в последните дни прочетох доста коментари, които показват че хората са наясно с неграмотността на сегешните управляващи.
Нека покажем и докажем, че Троян може да е изгубил в икономическо отношение много, не е това което беше преди петнайсет години примерно(благодарение и на част от сегашните управници),но ТРОЯНЦИ не сме изгубили свободния си и демократичен дух!

Анонимен каза...

Към горните двама: дали свободният и демократичен дух на троянеца ще се събуди или пък Дочков и компания пак ще "откупят" решаващите гласове и ще гледаме "Акимов" втора серия? Как ще се събудят болшинството ни съграждани като са се заровили всеки в своите проблеми и темата за изборите хич не ги вълнува?! А и кога най-сетне ще научим за новите кандидатури? Освен, че Сашо Данков потвърди мераците на Акимов, за друг не се е чуло.

Анонимен каза...

Да дадем на г-н АКИМОВ втори мандат ,хвана му цаката ---------УСПЕХХх

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |