„Копка“ убиец дебне на завоя след Хлебозавода

* За радост досега най-лошото не се е случило, но дупката продължава да зее със страшна сила; а оттам минава целият поток през/от Беклемето и към курортната дестинация
Шипково - Бели Осъм - Чифлик
Хубава работа, ама троянска
ГРАМАДНА дупка, а не би било неправилно да се каже и по троянски „копка“, е зейнала на завоя по централния път (ул. „Ген. Карцов) след Хлебозавода. Точно там, където минава целият транзитен поток през/от Беклемето и всички, те също не са малко, пътуващи към курортната дестинация Шипково - Бели Осъм - Чифлик. Сигнализира ни нашият читател Калоян Петков, обадиха ни се и други. А казваме „копка“, защото ямата се е отворила след някакъв ремонт на канализационната шахта в средата й, това се вижда и с невъоръжено око.

ЗАНИМАВАМЕ се точно с тази пътна дупка, макар че по троянските пътища пролетно са лъснали десетки подобни, неслучайно. Защото е изключително опасна и опитът да я избегнеш неизбежно те праща в насрещното (дупката е в дясното платно посока Беклемето). И ако го направиш рязко – а то обикновено така става, тъй като дупката „изниква“ веднага след завоя и нямаш време за реакция – става много опасно. За радост досега най-лошото не се е случило, но дупката продължава да зее със страшна сила. И трябва да се запълни, скоростно! И да се потърси някакво обяснение/отговорност от дупкаджията.

Още по темата:

13 коментара:

Анонимен каза...

Нама а одите към лебозавода,ей!Кат наа ляп,ежте мръфки!

Г-н Г.Маринов:Защо под статията ...„Елпром Троян“ на изложението в Хановер, Германия, 23-27 април...,коментарите са забранени?

Анонимен каза...

Водача на голфа не си е сложил
колата. Очакваме да бъде глобен.

Анонимен каза...

колана, а не колата.

Анонимен каза...

Отговора на първия коментар е ясен. Може би статията е писана на 1 април или няма пари за тролчетата. Тази сутрин имаше един тир на портала на Елпром , но нямаше кой да му отвори. Само едно куче се въртеше там. Явно хората усилено работят.

Анонимен каза...

Защо са забранени коментарийте под статията за Елпром.

Тъпчо Гълфонов каза...

Щото сте тъпи и не разбирате, че платените статии са така, т.е. рекламата не се коментира! И на мен, като ми дават реклами по телевизията, си сменям канала, а вие си сменете сайта!

Анонимен каза...

Тихо, че и тук ще ги забрани.
Какви са тез неудобни въпроси.

Анонимен каза...

Тия дето питат не са тъпи, те знаят защо питат. Тъпи са другите дето вярват.

Анонимен каза...

А които ги пишат какви са ? Може би др. Маринов ще отговори някога ?

Анонимен каза...

Той е с тиранти _ за к"во му е и колан..........

Анонимен каза...

Дупката на дОнка

Djigata каза...

Дясното платно?!? Някой май не различава платно и лента за движение.....

Анонимен каза...

Отговорът на общината е, че знаят за дупката и може да подадете жалба. То и общината може да осъдите, ама надали някой ще ви върне парите за винетка или ще ви купи нова гума и ще ви оправи разбитата предница.
По-важно беше да се окичат дърветата с яйца....

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |