Книгата за Миро - премиерата е утре

* „Миро Нанков. Пътят на героя“ в Информационно-културния център - 7 октомври, събота, 17:00 ч.
Предстоящо
В СЪБОТА (7 октомври, начало 17:00 ч.) в троянския Информационно-културен център ще бъде националната премиера на книгата „Миро Нанков. Пътят на героя“ – текстове на приятели и съмишленици плюс стотици фотоси, представящи пътя и колоритната личност на великия български пътешественик и наш земляк Миро Нанков. На чаша вино, за Миро, който продължава да е с нас. Заповядайте!

НА ПРЕДСТАВЯНЕТО в Троян ще са и някои от авторите - общо 12, всичките Мирови хора, пътували с него някъде по света и знаещи го отблизо. Също съпругата Мария, синът Павел и щерката Криси, пристигнала от САЩ. „Миро Нанков. Пътят на героя“ – една книга на любовта и респекта, на болката, но и на оптимизма... (издател е „Интермайндс“ ООД, София, редактор Биляна Лаундс).

Миро, Криси, Павел и Мария Нанкови на Коледа (2014 г.) в Троян
МИРО загина преди две години, 14 юни 2015 г., при нелеп инцидент на любимия си Зелениковски манастир в Троянския Балкан (виж „Защо бе, Мире!“ - бел. ред.).

Т21

Още за и от Миро Нанков:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |