Троян отново се включва в кампанията на бТВ

* Община Троян: Призоваваме гражданите да участват в събота
 (16 септември) с почистване на пространствата около своите домове
 
„Да изчистим България заедно“
„ИГРАЕМ чисто. България е един отбор” е мотото на тазгодишното издание на кампанията „Да изчистим България заедно” на бТВ. Община Троян отново подкрепя инициативата, като тази година ще се включи в почистването на предварително определени терени.

ПРИЗОВАВАМЕ гражданите да се включат в кампанията в събота (16 септември) с почистване на пространствата около своите домове и, по желание, на други терени. Желаещите могат да получат чували и ръкавици в петък и събота (15-16 септември) до 10:00 ч. от дежурния в Община Троян. Препоръката е чувалите със събрани отпадъци да се поставят до контейнерите за смет, откъдето ще бъдат извозвани.

В ЧЕТВЪРТЪК (14 септември) служителите от общинската администрация ще почистват терените при речното корито в централна градска част и в района на градския стадион „Чавдар“. Нека заедно да направим града и общината по-приветливи и чисти!

Община Троян

Още по темата:

4 коментара:

Анонимен каза...

Много желаещи.
Само не се карайте, за всички ще има чОвали и ръкавици.

Анонимен каза...

Интересно как още никой не е предложил
награда за инфо за ударената кола от микробус, който избяга?
Или може би полицията е успяла да намери микробуса?

Анонимен каза...

Интересно защо служителите на общината ще чистят на 14-ти, а не на обявената дата!? А-ха сещам се, датата обявена за почистване е в почивните дни.
Но нека да ръкопляскааме, служителите работят.

Анонимен каза...

Те без друго почиват и в работните дни

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |