Спипаха четирима бракониери край Черни Осъм

* Повдигнато им е обвинение за незаконно притежание на оръжие, грози ги от 2 до 8 години затвор * Гл. инсп. Петкова: „Ще бъдем безкомпромисни към бракониерските атаки в района“

Крими

НА 7 СЕПТЕМВРИ сутринта (8:15 ч.) в РУ на МВР – Троян постъпил сигнал за бракониерски лов в землището на с. Черни Осъм. След незабавни полицейски действия на посоченото място е открит джип „Опел Фронтера“ с работещ двигател. Зад волана бил 57-годишният А. П. С. от  Черни Осъм, а в близост задържали съучастниците му – 45-годишният Д. М. Г. също от Черни Осъм, 53-годишният В. Н. И. от Ловеч и 69-годишният И. С. П. от Плевен. И четиримата имали ловни пушки, три от които незаконни плюс патрони за оръжията (калибър 12 и 16).

ЗАПОДОЗРЕНИТЕ в бракониерство били задържани за 24 часа в предварителния полицейски арест в Троян. Повдигнато им е обвинение за незаконно притежаване на оръжие по чл. 339 от Наказателния кодекс, предвиждащ от 2 до 8 години затвор. Оказало се, че четиримата са организирани ловци от различни ловни дружинки, което допълнително утежнява вината им.

В ЧЕРНООСЪМСКАТА акция срещу бракониерите са участвали и представители на Държавно горско стопанство (ДГС) – Черни Осъм и горските стражари в района, служители на Регионалната дирекция на горите (РДГ) – Ловеч. „Ще бъдем безкомпромисни към бракониерските атаки в района, които не са никак редки, разчитаме и на монтираните камери“, коментира за Т21 началникът на РУ на МВР – Троян гл. инсп. Радостина Петкова.

Т21

19 коментара:

Анонимен каза...

И сега какво излиза? Че най върлите бракониери се оказват законни ловджии.Бракониера от язовира при с.Желязна се оказа държавен служител в областна управа и общински съветник.ДДС измамите стават с любезното съдействие на данъчни служители. Горската мафия има съдействието/ДАГ/ на несменяемия ръководител на високо ниво отцелял при всяка власт.По пътя на тази логика излиза, че най големите престъпници са от средите на полицаите.Очакваме да видим има ли замесени полицаи в скорошното отвличане на сина на търговеца на коли завършило с платен откуп.

Анонимен каза...

Че то в Черни Осъм всеки ловец е и бракониер и това се знае от всички.

Анонимен каза...

Не в Черни Осъм всички сме ловци, бракониери няма.

Анонимен каза...

Защо материалът за Ралица Бенчева е затворен за дискусии. Моля отговорете защо? Става дума за директор на училище.

Анонимен каза...

Лесно е да се затворите статия в сайта. Няма как да затворите устата на хората.

Анонимен каза...

Моля, Троян 21 да изясни на какъв принцип се определят статиите, при които се ограничава възможността за дискусии.

Анонимен каза...

Както пише малко по-вляво:"Админът каза:Многократно сме казвали и доказвали, че коментарите в сайта на Т21 са абсолютно свободни - тържество на свободното слово. Въпреки рисковете." Ей, хора, какво правите?

Анонимен каза...

То се знае как ще я хвалят хората тая специалист по всичко и затова услугата е по пишман журналист.линия.....а иначе ако ви трябва меча мас,рога от елен и др.къде другаде освен в Ч.осъм и Чифлик.

Анонимен каза...

Наи Големият Бракониер в Черни Осъм е Юнгата кога ще го Хване Полицията Този Мишок.

Анонимен каза...

Юнгата е пич

Анонимен каза...

от 4-ти до 8-ми какви коментари искате да пишете.Две умни глави - главите на Марин Радевски и Иван миховски са взели това решение по критерий за избора ХУБАВИЧКА Е, НАШ ЧОВЕК Е, значи става.Какви коментари ще ми пишете за решението на тези велики троянски мъже.Решението е взето и никакви коментари.Затова няма отворени коментари под статията.

Анонимен каза...

Ил....,Юнгата е много добър човек и няма нищо общо с бракониерството,така че си трай,МИШОК!

Анонимен каза...

https://troyanatblog.files.wordpress.com/2017/09/d0b1d0b5d0bdd187d0b5d0b2d0b0.jpg?w=616

Анонимен каза...

въй!

Анонимен каза...

УАУ!
Удобно ли ще е ГЛАВНИЯТ да публикува снимката в статията със забранените коментари, та да може всички от групата 50+ да МУ завидим....

Djigata каза...

Г-жа Бенчева да не забрави да направи Тодор Иванов Зам.Директор за да може да бие безнаказано децата с пръстена.Заради такива "педагози" децата ми никога няма да учат там.

todor каза...

Законните ловци в Троянско ловуват много по незаконно от бракониерите

Анонимен каза...

единия са го пропуснали предателя на групата цветомир цвятков,той също е имал пушка при направената проверка
но защо не е осъден и никой не спомена
за това шефката на рпу" троян
може да отговори на тези въпроси
радостина петкова

Анонимен каза...

явно да аз съм служител в РУ на МВР - Троян" и не разбирам защо нашата шефка, дава такива нареждания да си затваряме очите
РУ на МВР - Троян гл. инсп. Радостина Петкова.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |