Апашите са разбили входната врата

* Има заподозрени лица за деянието, но за тях ще ви разкажем след като полицията си свърши работата
Крими
Базата на ПСС - Троян на Бъзов дял под връх Ботев, снимка - Милена Рачева
След скорошната хубава новина около ПСС - Троян - за учебния траверс на 10-членна група от отряда в Пирин планина (от хижа „Вихрен” до хижа „Яворов” през връх Вихрен и Кончето по Джамджиевия ръб), сега оттам дойде друга новина с обратен знак. За вандалски акт срещу спасителите и по-скоро срещу великата им кауза да помагат и спасяват човешки животи в планината. Присъединяваме се към гнева на троянските спасители и апелираме за безпощадни действия на полицията срещу идиотите, разбили и разграбили високопланинската база на ПСС - Троян на Бъзов дял под връх Ботев.  
Т21

Филип Трифонов

ПРИЯТЕЛИ и съмишленици на планинското спасяване, с тъга правя тази публикация, за да ви уведомя, че преди ден-два високопланинската база на ПСС - Троян, намираща се на Бъзов дял (Северен Джендем), е била разбита и разграбена! Апашите са влезли през входната врата, разбивайки я. Изтърбушили са целия авариен склад и от него е откраднат инвентар, нужен за дейността ни, а по-кокретно - при оказване на помощ на хора, бедстващи в планината.

НА 15 СЕПТЕМВРИ колегите са подали жалба в РУ на МВР - Троян и оттам започват работа по случая. Има заподозрени лица за деянието, но за тях ще ви разкажем след като полицията си свърши работата.

Разбитата врата и тършувания авариен склад в базата на ПСС - Троян, Бъзов дял
МОЛЯ ВИ да споделите тази публикация! Защото това престъпление не трябва да остане скрито от обществото и от хората, които ни помагат и подкрепят в работата ни. А и всяка информация за случилото се ще бъде от полза. Явно същите са разбили и намиращата се в близост учебна база на Училището за планински водачи - с. Черни Осъм, както и две стаи в хижа „Плевен”!

Филип Трифонов, ПСС - Троян

Още по темата:

6 коментара:

Анонимен каза...

Докато са били на учебния траверс са им ограбили базата???

Анонимен каза...

"Има заподозрени лица за деянието, но за тях ще ви разкажем след като полицията си свърши работата"
Полицията няма да си свърши работата, следователно няма нищо да ни разкажете.
По-добре ни разкажете, че да чуем нещо различно от 'неизвестен извършител"

Unknown каза...

Тия дето са разбили са скапани комплексарчета, малопишковци на които мирогледът им стига до жалкото квартално магазинче, където под скъсаните чадъри цял ден дремят на една бира. После се прибират в тясната панелка и се чудят къде да се правят на велики на следващият ден.

Unknown каза...

Тия дето са разбили са скапани комплексарчета, малопишковци на които мирогледът им стига до жалкото квартално магазинче, където под скъсаните чадъри цял ден дремят на една бира. После се прибират в тясната панелка и се чудят къде да се правят на велики на следващият ден.

Анонимен каза...

А ако живея в голяма панелка и дремя на уиски с редбул в бар, не съм такъв, така ли, Ентелектуалецо и виЗшето троенско оПщество!

Unknown каза...

Ей анонимецо
Не напротив такъв си. Даже по лошо. Ти си комплексар. И ще ти кажа защо. Защото си стоиш в панелката , като тези дето са разбили Бъзов дял , нямаш пари като тях , но когато намериш от някъде /ПАК като тях /отиваш във въпроният бар и си поръчваш уиски и ред бул за да си избиеш комплексите и да си кажеш - Ей голям баровец съм- пия рогат коч и шампанизирано вино / имитацията на ред бул/. Стоиш цяла вечер , но на другият ден пак си оставаш панелен таласъм пиещ бира под мръсните чадъри на кварталният бен мак драги АнОнИмМеЦо

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |