Поредна смърт на пътя

* 38-годишният троянец Стефан М. И. връхлетя с мощната си „Ямаха” върху ловешко „Жигули” на входа на Троян и загина на място
 * Гл. инсп. Радостина Петкова: Мотористът се е движил много бързо, има очевидец на инцидента

Загиналият Стефан, 38 г.
Трагедия

ВЧЕРА следобед, 14 септември, около 16:50 ч., на входа на Троян откъм Ловеч след свиреп удар с мотора си „Ямаха TDM 850” в лек автомобил „Жигули” (ВАЗ 2101) загина на място 38-годишният ни съгражданин Стефан М. И. Зад волана на руското возило бил 68-годишният Димитър К. С. от Ловеч, а до него пътувала съпругата му, но и двамата са невредими.

КАТАСТРОФАТА станала на десетина метра след отбивката за новото гробище – мотористът се движел в посока Ловеч и връхлетял отзад на движещото се в същата посока „Жигули”, което идвало от гробищата и малко преди това с ляв завой излязло на главния път. От удара Стефан прелетял през автомобила и се стоварил на асфалта, починал от тежките контузии и голямата кръвозагуба (кървавото петно още личи). Пристигналият на място екип на „Спешна помощ” само констатирал смъртта на младия мъж.

Мястото на удара на входа на Троян
Кървавото петно още личи, 15 септември 2016 г.
ПО ПРЕДВАРИТЕЛНИ данни причината за фаталния инцидент е висока и несъобразена скорост на моториста. „Движил се е много бързо, това е видно и от твърде дългата спирачна следа. Има и очевидец на случилото се, който твърди същото”, коментира за Т21 шефката на РУ на МВР – Троян гл. инсп. Радостина Петкова. А е и публична тайна, че на тази широка права отсечка в началото на града превишаването на скоростта е масова и обичайна практика. От гл. инсп. Петкова научихме още, че малко преди катастрофата на същото място е имало двучасова превантивна полицейска акция срещу високата скорост и са били проверени 31 МПС.

ЗАГИНАЛИЯТ Стефан е баща на две дечица – едногодишна дъщеричка и по-голям син. Погребението ще е на 16 септември от 13:00 ч. на гробищния парк в с. Калейца. 

Т21

28 коментара:

Анонимен каза...

Дано Господ се смили над душата му ! ! !

Анонимен каза...

Да почива в мир!
Кажете и кой е водача на Жигулата?

Анонимен каза...

Бог да го прости.

Анонимен каза...

БОГ да го прости!Най-искрени съболезнования на близките! Дано БОГ ви дава сила да понесете тежката загуба! Няма по-страшно от загубата на дете!

Анонимен каза...

Не може да си на 38 години, семеен, създал поколение и да им причиниш това!Не можеш, нямаш право! Излязъл си от Калейца, но Калейца не е излязла от теб. Г-н Маринов, имате ли информация какво се случва с хората от жигулата?

Анонимен каза...

Хората са го казали, за мъртвите или добро или нищо... 5-ти не можеш да говориш за човек, който не познаваш. И ако си прочел статията, там пише, че хората от жигулата са невредими. Много са жалки хора като теб, селски клюкари!!!

Анонимен каза...

Не може ли това кърваво петно да се измие, дали е много сложно?

Unknown каза...

Stefan vrahletjal,Bravo na draskaca.a tova ce pensijata izliza ot 3-to klasno shose na 1-vo klasno,a tova ce nego e cul,a ce i ne vidi i tova e jasno.Motor na 8-10,000oborota se cuvaot kilometar.Pensijata e trebvalo da se ogledai oslusha pak mezdu platnata.Na 68 godini i shofira,am men za dve rakii steima da plastami pone1-2 godini bez kniga.Abe taka e v BG,samo ce ,,koga ste gi stignem Amerikancite,,

Анонимен каза...

А това, че е карал много бързо, а това че е в населено място и малко по-горе има повдигната пешеходна пътика...много ако. Едно е факт...две сирачета, една млада вдовица и един погубен млад живот. Всички знаем да пишем а като седнем зад волана повечето си мислим, че сме безсмъртни. Бог да го прости Стефан...

Анонимен каза...

8-ми кой ти е казал,че в населено място може да се кара с 8-10000 оборота и съответната за тях скорост.Не защитавам човека с Жигула, но според мен той няма вина.Естествено следствието ще докаже кой е виновин и кой не.
Жалко за Стефчо-беше добър човек.Бог да го прости!

Анонимен каза...

Няма ли кой да каже на този кандидат"американец"/№8/,че върви в обратна посока с 8-10000 оборота?

Анонимен каза...

Коментарите са излишни. Момчето заради своята грешка плати с живота си. Престанете да коментирате, неща всеки сам си направи извода. Генчо все си мисля, че не трябваше да слагаш снимката му!
Мир на душата на този толкова млад човек!

Анонимен каза...

Зашто никой не споменава че тоя с жигула пресича четери ленти и отнема предимство!!!

Анонимен каза...

Екзекуция!
До кога ще търпим тези антики на пътищата си? На 60 задължителен проверовъчен изпит и от там нататък на всеки две години. Само така ще се решат нещата. Не може 100 годишни, като стария д-р Миховски (моите уважения към личността му) да се качва половин час в колата и после да кара. Къде са му рефлексите, зрението, слуха....? Като е карал бързо Стефчо (както се твърди), значи мотора е бил страшно шумен, а той е и шарен, тогава питам аз, защо тоя изрод му е отнел предимството и го е УБИЛ на място? Не го е видял?!?! Не го е чул?!?!? Не е знаел, че главния път е с предимство?!?! Но да! Щом става дума за моторист-значи той е виновен, щото бил карал бързо.......

Лека му пръст на Стефчо.
Почивай в мир, друже!

Анонимен каза...

14-ти, ти никога няма да остарееш ли?Сигурно си мислиш че си безсмъртен?Сигурно нямаш баща, който е над 60 годишен или върви на там?
Пожелавам ти от все сърце един ден когато остарееш(ако изобщо стигнеш до тази възраст), да те налети същият такъв БЕЗСМЪРТЕН ИДИОТ, и да чуеш по свой адрес същите глупости, които сега пачия ти мозък е успял да роди!!!

Анонимен каза...

Кой е бесмъртен идиот бе нештасник смотан

Анонимен каза...

15ти, баща ми е на 77 и спря да кара кола на 65. Сам така реши. И не УБИ никой.
Да и аз ще остарея. И трябва и аз да спра да карам, за да не УБИЯ и аз някой. Който има малко мозък, може да се сети и сам. Но за тези, които са си природно тъпи, като теб, трябва да се въведе такъв проверовъчен изпит на 60 и всеки две след това, за да може някой да ви каже да спрете, че да не УБИЕТЕ някой, било то моторист, автомобилист, колоездач или пешеходец. Никъде не съм споменавал, че някой е безсмъртен. Но ако този старец не е бил на пътя, човека може би щеше да е жив и децата му щяха да си имат баща сега.... Не е сигурно, нали е карал "много бързо", но поне щеше да има шанс! Шанс, който му е бил отнет!

Анонимен каза...

Ти,обаче не си добре. Тоя връхлетял жигулата изотзад с бясна скорост, ти ми говориш тъпотия след тъпотия.Изопачаваш случката в незнайна полза, като сам знаеш какво казва закона за този, който е отзад. Карай, не ми дреме, само гледай да не се озовеш на мястото на стареца, че тогава ще проумееш колко си зле. Тогава аз лично ще ти напомня тъпотиите които ръсиш ! И преди отново да ми прибуташ поредната порция :Ако Стефан бе карал с 40,50,60, дори 80 км, сега щеше да е ПОНЕ жив !

Анонимен каза...

ОТНЕТО ПРЕДИМСТВО! Какви тъпотии ми говориш 18ти?!?!

Анонимен каза...

Ми не му ли отнема предимството бе всичките мн знайте обаче

Анонимен каза...

Карал барзо и веднага тои е виновен големи сте тъпаци !!!

Анонимен каза...

Ей чикиджии карайте бавно поне в града!

Анонимен каза...

Хайде да не се коментира и без обиди!!!!

Анонимен каза...

22 е напълно прав.Карайте бавно и така белята ще е по малка.

Анонимен каза...

Кво го коментирате тоя изруд с мотора карал е като ненормален и господ си го прибира за да не бърка ората по пътя в населено място 50 км тоя с жигулата няма никаква вина тоя изруд го е ударил отзад даже ако съм аз ще предявя иск за щетите по колата от близките им кво ме интерисува че тоя НЕЩАСНИК незнае как се кара нормално добре чеее пукнал

Анонимен каза...

Изрод и нещасник си май ти а не този с мотора

Анонимен каза...

Новината е тъжна, смърт на пътя поради лична безотговорност.Платил е с най-скъпото, с живота си. Безсмислено е да се плюете, а по-добре се замислете, как Вие карате колите и моторите си.

Анонимен каза...

Като сте анонимни сте много смели бе нещастни мишки

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |