Закопчаха „дизеловата банда”, източила бензиностанция в Орешак

* Крадците са четирима – трима мъже и жена; конфискувани са три товарни камиона и тубите, в които е съхранявана
 плячката от 8000 л нафта
Крими
СЛЕД съвместни действия на полицаи от Троян, Велико Търново и Плевен на 11 август бе задържана престъпната група, която преди десетина дни източи около 8000 литра дизелово гориво от резервоара на бензиностанция в троянското с. Орешак и успя да офейка. Това съобщиха в официално прессъобщение от РУ на МВР – Троян. „Дизеловата банда” е била от четирима души: трима мъже – 29-годишен от с. Българене (община Левски) и двама, на 40 г. и 57 г., от Велико Търново, и една 33-годишна дама от с. Обнова (община Левски).

ПРИ ЗАДЪРЖАНЕТО са конфискувани три товарни камиона, използвани при престъплението и туби за гориво, в които е била източена откраднатата нафта. Припомняме – кражбата бе извършена в началото на м. август след прокопаване на отвор с диаметър 10 см до намиращата се на метър под земята цистерна, където се е намирало дизеловото гориво на споменатата орешашка бензиностанция. Няма информация по кой член от Наказателния кодекс е повдигнатото обвинение срещу престъпната четворка и дали това е първият й подобен удар.

Т21

2 коментара:

Анонимен каза...

Не се бойте....ще се намери някой съдия да ги пусне!

Анонимен каза...

Големи са мозъци, щом не могат да измислят по кой член да ги обвинят.
Както каза #1 - скоро ще са на свобода, поради некадърно повдигнато обвинение или недостатъчно доказателства.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |