Дарителска акция на Иван Миховски за „Искам бебе”

* Вместо подаръци за рождения ден на депутата – дарения за каузата „ин витро”; със събраните 3050 лв. ще се подкрепи троянска двойка
 с репродуктивни проблеми
Кауза
Иван Миховски обявява събраната дарителска сума
ТРОЯНСКИЯТ депутат Иван Миховски отпразнува рождения си ден с благотворителен жест към фондация „Искам бебе“. Гостите му бяха предупредени, че рожденикът не приема лични дарове, а всеки, който желае да го зарадва, може вместо подарък да дари средства за каузата на фондацията. Така се събраха 3050 лв., които народният представител прие като щедър жест по повод неговия празник и символично връчи на основателя на фондацията Радина Велчева. Средствата ще бъдат преведени по сметките на „Искам бебе“, а волята на дарителя е да бъдат предоставени на двойка от Троян за процедура ин витро.

МИХОВСКИ, който навърши през седмицата 36 години, и съпругата му Даниела са родители на малката Кристияна, зачената ин витро. След като стана татко и сбъдна най-голямата си мечта, депутатът се зарече да бъде вечен поддръжник на каузата и да помага на двойки с репродуктивни проблеми. „Сигурен съм, че с тези средства ще се роди още едно троянче, убеден съм в това, защото Бог вижда с колко любов даряваме средствата за ин витро процедура на хора, които жадуват да станат родители”, сподели г-н Миховски след празника си.

„ЕДНА от най-важните ни битки, когато създавахме „Искам бебе“, бе да променим начина на говорене на обществото за хората с репродуктивни проблеми. Струва ми се, че в тази битка с предразсъдъците вече не търсим победител…Благодаря на Иван, на неговите гости”, коментира г-жа Велчева, също гост на тържеството.

Елка Баръмова

12 коментара:

Анонимен каза...

Абе този човек ще започне ли някога да си върши работата като депутат или е станал милосърдна сестра. Вместо да прави закони и да го виждаме на трибуната на Народното събрание боядисва великденски яйца и прави детски партита.Поне да спре да се хвали.

Анонимен каза...

Без всякакво съмнение постъпката заслужава похвала. Браво!

Друг е въпросът трябва ли от тази постъпка да се прави PR и дали това е работа на държавната служителка, написала материала.

Анонимен каза...

И надува балончета!

Анонимен каза...

Типично по герберски.
Много шум за нищо.
Само на приказки го докарват.
Но по-лошото е, че е пълно с балъми, които
гласуват за тях!

Анонимен каза...

Няма лошо което прави момчето, ама да се вземее в ръце,че е от софра на софра! Нещо не вижам свършено за Троян и селата.

Анонимен каза...

А от рушвета--кога????¿????

Анонимен каза...

Елка Баръмова каква е,и като какво се явява на господина?И изобщо защо главният редактор ни удостоява с информация относно тази особа?

Анонимен каза...

Защо не тръгнете от причините за проблемите при голям брой семейства и не промените начина на живот на младите хора-стрес, ниски доходи, неправилно хранене, а и долнокчествена храна, мръсен въздух, лош социално-психологически климат на работното място, в семейството и...т.н.
Винаги впрягаме каруцата пред коня, затова сме на тоя ред!
Лекувайте първо психиката на хората, а след това всичко си идва на мястото!

Анонимен каза...

Аааа, ти сега кво искаш?туй дет го пишеш е много сложно за нашия депутат.той може да боядисва яйца, да надува балончета, да подава бутилки с вода пред фотообектив и т.н.

Анонимен каза...

Ееей на троянеца не може да му се угоди. Абсолютни нещастници са писали над мен, ама какъвто и градът - такива и хората, добре че се махнах на време. Човека прави една добра кауза, дарява пари, помага на деца - вие на кого помогнахте ? Колко пари дарихте ? Какво направихте за града ? Или само знаете да лаете по форумите. За това и града ще пропада все повече и повече, докато има такива примати живеещи в него. Ужас. Като искате по-добро управление - станете управници и депутати вие. ОК???

Анонимен каза...

Не можем,брато, не ни бива в надуването на балончета.В тоя ред на мисли, ти освен, че си се махнал, какво друго добро си направил за Троян?

Анонимен каза...

Махнал се е, за да няма проблеми с продуктивността!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |