17-тото „Балканче крос” в Голяма Желязна

* Участниците – 17, от Троянско, Тетевенско и Велико Търново
 * За трета поредна година титлата грабна черноосъмецът Пламен Попов; Иван Тошков от Добродан се окичи с
 приза „Най-калпав състезател”
Моторетки
В бокса
Моторът на мотокушията Тотьо Христов
17 ЕНТУСИАСТИ участваха в 17-тото за 14 години издание на мотошоуто „Балканче крос”, като наред с местните ездачи (от Троянско и Тетевенско) в кушията с култовите соцмоторетки участваха и гости от Велико Търново, научихме от водещата Ралица Бенчева. Надпреварата бе на обичайното трасе до с. Голяма Желязна, същият бе и основният организатор – железненският бизнесмен Тотьо Христов. Нямаше промени и в регламента – „Балканче”-тата трябваше да са с оригинален двигател (да няма подсилване), а състезателните кръгове бяха три: за прецизна езда, за техничност и масов старт. Моторджийската проява бе организирана с подкрепата на Община Троян и редица спомоществователи, сред тях по традиция бе настоящият депутат и собственик на автосервиз Иван Миховски от Троян.

ЗА ТРЕТА поредна година победителят бе един и същ – Пламен Попов от с. Черни Осъм. До него на почетната стълбичка се качиха Павел Павлов (Тетевен) и Георги Станев (Троян). За поредна година и доайенът в надпреварата бе същият – железненският „рокер” Николчо Мирчев (62 г.), а Петьо Цонев от с. Абланица получи наградата за най-млад участник. Най-големият карък пък бе Иван Тошков от с. Добродан, който напълно заслужено грабна приза „Най-калпав състезател”. Както е от няколко години, в „Балканче крос” имаше съпътстващи състезания – с моторни четириколки (АТВ) и с кросови мотори.

РАЗБИРА СЕ, за най-добрите бяха подсигурени награди – купи, грамоти и медали и наред с тях парични премии и моторджийски аксесоари (гуми, части и др.). Веселата част на мотореткатжийското шоу пък бе поверена на троянската духова музика „Заедно”, която се справи на ниво; а от „Балканска скара” имаше безплатни кебапчета за участници и гости.

Т21

Още по темата:

4 коментара:

Анонимен каза...

Гена, имам една приятелска молба : Тъй като тия хора нямат срам и се слагат навсякъде, държейки да знаем как поредното политическо недоразумение е пръцнало, ти предлагам над подобни статии да пише с големи букви „ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАНЕ”!

Поздрав най-сърдечен от приятел твой далечен.

Анонимен каза...

Ако г-н Маринов не беше написал,че Иван Миховски е депутат,вероятно нямаше да бъдете подразнен от отразяването на това поредно 14 годишно мероприятие.Хайде догодина намерете Вие спонсори и организирайте нещо за народа безплатно!Иван го бълха ухапала - да дава,парите ги взима от нас, нали!!!!

Анонимен каза...

Г-н Маринов,позволявам си тук да помоля за следното:моля администраторът на сайта ми обясни къде е причината да не мога да напиша коментар спокойно тук:буквите на новите думи се губят или наслагват в написания вече текст,написаният коментар се губи или постоянно се превърта.Къде е проблемът?- при мен или в сайта на вестника!

Ст. Борджуков каза...

До 3:
Стандартният съвет е - рестартирайте уиндоуса. Ако не се оправят нещата - сменете браузъра, в смисъл - ако работите с експлорър - минете на хром или на файърфокс и пробвайте. Ако пак не ще - преинсталирайте си компютъра. А дали не ви е блокирал клавиша "бек", т.е. обратна стрелка?!

Благодаря Ви, че сте наш читател!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |