И се смаях от нечие безумие

* Кой?! Кой се изсра в градинката на Дъскотина?! И ще се намери ли кой да му потърси отговорност?!
Читателите ни пишат
Случилото се - за което ни информира с писъмце по електронната поща нашата читателка Калина Крумова - е нагло, тъпо, безмозъчно, безотговорно. Някой, ще ни извините за натуралистичната дума, но по-адекватна не намерихме, се е изсрал в градинката на Дъскотина. Недалеч от центъра на Троян. Хубавата и както напомня г-жа Крумова - наскоро обновена градинка, обновена с нашите (общински) пари. Градинката с красивите дървени птици на резбаря... Кой?! Кой се изсра в градинката на Дъскотина?! И ще се намери ли кой да му потърси отговорност?! 
Т21

ЗДРАВЕЙТЕ, Т21! Пиша ви, защото не знам дали някой друг го интересува как се съсипва нещо хубаво в нашия град. На 15 май заведох детето си да поиграе в градинката на Дъскотина и се смаях от нечие безумие - да вкара багер (предполагам) на наскоро обновената алея. Стана ми много болно. Изпращам ви снимка. Поздрави.
15 май 2016 г.
Калина Крумова, Троян

19 коментара:

Анонимен каза...

А колко пъти чупеха чешмичката там???

Анонимен каза...

Ми то много лесно може да се разбере КОЙ се е изкензал там! Багерите не са толкова много, а и повечето са ведомствени - може да се разбере, къде са работили. Обаче някой трябва да свърши тая работа. Милицията не я закачайте, вероятно ще изплачат, че щатът недостига или че това не е тяхна работа. Ама то и да беше все тая, щото трябва да се мисли, а те това не го могат. Общината пък няма право да разследва. И започваме да си гоним опашката. Накрая един голям......

Анонимен каза...

ВИК мисля че копаха на няколко метра от там,а ямата им стоя поне две седмици незарината.Според мен това е от някоя тяхна "майсторска" маневра,всичката им работа е такава.

Анонимен каза...

И сега се започва голямото завиждане!Защото тая дето се оплаква завижда, че един успял и реализирал се в живота човек, има багер, а тя няма.

Искам сега да видя пост в профила на Успешната,в социалната мережа,както и на Нела секретарката.Точно както всеки път са социално активни щом стане дума за кашпи!

Анонимен каза...

ВиК-о то е....т майката навсякъде където минат оставят кал и камъни и ние дишаме пепел и си чупим колите. Ама ние сме си виновни ,че го търпим. Няма ли кой да контролира след авариите да се асфалтира качествено? Пак спите в общината!!!

Анонимен каза...

ВиК - то исках да кажа

Анонимен каза...

4-ти, това ли е успех и реализация?

Анонимен каза...

ЧЕЗ бяха там през седмицата, май копаха на 2 места на тротоара за някакъв кабел.

Анонимен каза...

НЕЩО АКТУАЛНО ОТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ?

Анонимен каза...

А, кметичката ви заминава за една седмица на Германия, на почивка на ваши разноски. Боли я цървула ловчански за вас и вашите градинки. Мами ви яко, ама като сте кауни си я дръжте за оная работа.

Анонимен каза...

За да почне някой да рови по улиците трябва да иска разрешение от общината и от полицията, ако е авария - да ги предупреди. Така че и едните и другите трябва да знаят.

Анонимен каза...

Ха, ха, ха,... "...завижда, че един успял и реализирал се в живота човек, има багер, а тя няма." Много простотия има по този свят... Значи да имаш багер, трактор, валял, булдозер и т.н. е признак за преуспялост... Истината е , че разни багеристи, булдозеристи, кранисти и пр. "-исти" хич не ги е еня за красивото и естетичното. Него го интересува края на работния ден и ракията, мезето и мазната чалга, които го чакат. Няма какво да се лъжем. Нека бъдем реалисти

Анонимен каза...

Ааа интересува ги и друго , колко нафта да откраднат!

Анонимен каза...

Наша Дона я изхвърлили от ЦК на БСП.А и нейния човек Янаки Стоилов дето я лансираше е в девета глуха.

Анонимен каза...

Горе на ул. Македония при отбивката за Калинел, след ремонта на канализацията стана ЧУДО - и в най-големите жеги точно до капака на шахтата извира вода. НО НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА

Анонимен каза...

Те съсипаха страната/земен рай/, а вие се притеснявате за дреболии!

Анонимен каза...

Някакво развитие по темата има ли, или само когато стане реч за кашпите ПРЕД общината?

Калина Крумова каза...

В градинката промяна няма.��

Анонимен каза...

А общинския имот който е непосредствено до спортната зала и училищния двор,кога ще бъде окосен, че то вече тигри се мотат из треволяка-джунгала. Не само по центъра и пред бившето кино да кичим. Парка под "Капинчо" и той в окаян вид...две пейки на кръст и едно кошче за боклук, че и него няма кой да го окоси...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |