Гостува ни плевенският Проект „Пространство“

* Представени са авторски ескизи на 42-ма художници от Плевен, работили по гигантското пано в галерия „Илия Бешков“; откриването - на 1 март, вторник, от 17:30 ч.
Галерия „Серяковата къща“

НА 1 МАРТ от 17:30 ч. в галерия „Серяковата къща“ в Троян се открива гостуващата изложба Проект „Пространство“ - съвместна инициатива на СБХ - Плевен, галерия „Илия Бешков“ (Плевен) и Община Плевен. Представени са 42-ма плевенски художници от различни поколения, работили по гигантското живописно пано от 40 кв. м, монтирано в югозападната страна на споменатата галерия.

ГОСТУВАЩАТА в Троян изложба, която преди това бе показана в галерия "Вароша" в Ловеч, представлява колекция от авторски ескизи от работата по голямото пано. Представените в изложбата произведения са включени в луксозен каталог.

Галерия „Серяковата къща“ 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |