Кметът със забележки към снегопочистващите фирми

* От Община Троян: В случай на затруднения молим всички граждани да подават сигнали на тел. 0670/6-80-01
Зима е
Зимна гледка от Троян, 4 януари 2015 г.
ЗАБЕЛЕЖКИ към снегопочистващите фирми за некачествена работа в  определени участъци, особено по второкласните улици на Троян, бяха отправени от кмета Донка Михайлова след сутрешния обход на 4 януари. Взети бяха и съответните мерки, а на стръмната ул. „Вежен” и на ул. „Здравец” (жк „Буковец”) бяха изпратени допълнителни екипи, съобщиха от общинската администрация. В първия учебен ден след коледно-новогодишната ваканция всички ученици, използващи училищните автобуси, са били извозени навреме и без проблеми до учебните заведения в общината.

ОТ ОБЩИНСКАТА администрация напомнят на ползвателите на магазини и на собствениците на жилищни имоти, че почистването на тротоарите е тяхна отговорност и трябва да си свършат работата. В случай на затруднения молим всички граждани да подават сигнали на тел. 0670/6-80-01, призовават от Община Троян.

Т21

Още по темата:

7 коментара:

Анонимен каза...

Жалко е да го кажа, но докато не бъдат "изринати" всички шофьори на снегоринини, които от години крадат нафтата и се возят с вдигнати гребла - това ще е положението! Бивши дападжий, който ако не откраднат нафтица не могат да спят. Това е от години! От части се отнася и за тяхното ръководство, което си строи къщи като палати в селата около Троян. Така ли не могат да се намерят млади хора, които да вършат тази работа без да крадат....не знам. Жалки сме. Дребни и жалки!

Анонимен каза...

И днес по "В.Левски" се прави една имитация на снегопочистването, та ум да ти зайде. Снегорина просто си минава колкото да се отбие номера по средата на улицата едва ли не, а в страни снега стои на метър от тротоара. Тъй и тъй си Ви псуваме, поне и не минавайте да се изостря напрежението...

Анонимен каза...

Началник Ичев, абе тия лепшери де не чакат да падне снега и ходят да "дрифтят" из дворовете на училищата кога най после ще им стъпите в пеша.

Анонимен каза...

Прав е 1-ви. Тояно такава е милата ни картинка в града. От време на време се появява някой снегорин, който обаче е с вдигнато гребло. После спира на тиха крайна уличка и изчаква да му мине времето, което му е дадено за да изчисти и опесачи даден участък. Естествено спестената нафтата после се прелива в туби и освен за собствени нужди се използва и за продан на по-ниска цена. Не ми е ясно защо никой не взима мерки при условие, че всички знаят какво се върши и как "водачите" на машини и техните шефове "смучат" нашата кръв от мнооого години!

Анонимен каза...

3-ти ще ти отговоря :когато стане най лошото!
Незнам на тези полицай не им ли прави впечетление с каква скорост се кара в града , Вие господа полицай деца нямате ли?
Или началника ви е казал кой да не закачате и вие естествено го правите. Слепи ли сте ако не знаете колите имат номера като ги видите поне вие като органи на реда направете нещо ,че ние от простолюдието и да се обадим е все едно.

Анонимен каза...

Гена нещо се разминават статиите ти!!! Или по-точно направи уточнение. В едната статия пише, че няма пропуски в снегопочистването, а в другата, че има. И тук става една малка каша. Уточни че едната се отнася за 03.01.2016 г. , другата за 04.01.2016 г. Да е ясно на хората, че в неделя положението е било нормално, а в понеделник е имало проблем.

Unknown каза...

ДНЕС 11.01.1016Г.Троян с многото улици на пътя където е схупито беше лед ама пъпзалка,благодаря отново на кметицата

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |