Нови награди за троянския хляб

* Три златни медала от БУЛПЕК 2015 за хлябовете „Виа Траяна”, „Вкусно изкушение” и „Хармония” * И още - награди в потребителския конкурс-дегустация и за най-добра опаковка
Отличници
Олимпийският шампион Йордан Йовчев бе гост на щанда на троянския Хлебозавод
ЛИДЕРЪТ в производството на хляб и хлебни изделия в района – троянският Хлебозавод („Хлебопроизводство и сладкарство” ЕООД), се представи силно на 22-то международно специализирано изложение на хляб, хлебни, сладкарски, шоколадови и захарни изделия БУЛПЕК 2015, което се проведе в Интер Експо Център - София, 11-14 ноември. В изложението взеха участие повечето водещи фирми в бранша у нас като „Симид“, „Мио“, „Лагард България“, „Добруджански хляб“, „Тимс“,  „Елена“ и др.

ТРОЯНСКИЯТ Хлебозавод, който е традиционен участник на БУЛПЕК, защити професионализма си по безспорен начин, а три от новите му продукти – хлябовете „Виа Траяна”, „Вкусно изкушение” и „Хармония”, бяха удостоени със златни медали и диплом за качествен и оригинален пазарен продукт. Троянският производител спечели още едно престижно отличие – в потребителския конкурс-дегустация специалната награда на Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите (НБСХС), представляван от своята председателката Мариана Кукушева, бе присъдена на троянските традиционни видове хляб и сладкарските изделия постни меденки.   

Щандът на троянския Хлебозавод, БУЛПЕК 2015
Троянските награди
И ТОВА не бе всичко. В националния конкурс на списание „Хранително-вкусова промишленост“ за най-добра опаковка Prize Pack ни бяха присъдени диплом и плакет за серия опаковки за хляб и хлебни изделия. Че тази награда бе заслужена се доказваше и от изгледа на нашият щанд на БУЛПЕК 2015 - той приличаше на приказка от старо време, пресъздаваща бита и традициите на троянеца; а впечатляващата визия нямаше да се случи без съдействието и експертната помощ на директорката на Троянския музей Елеонора Авджиева. На щанда ни гостуваха лицата на националната кампания „Храната - път към здравето“ - олимпийският шампион Йордан Йовчев и актьорите Луиза Григорова и Ненчо Балабанов. И получихме още една награда плакет и грамота  - за това, че съхраняваме традициите с огъня от миналото, но успяваме да нарисуваме бъдещето.

На вкусна раздумка с актрисата Луиза Григорова
И Ненчо Балабанов опита троянския хляб и си облиза пръстите
„ТЕЗИ прекрасни постижения на тазгодишното специализирано изложение са плод на усилията  и труда на 140 души, които с всеотдайност и любов произвеждат хляба насъщен на всяка трапеза. Тук е мястото да благодаря на всички работещи в голямото семейство на „Хлебопроизводство и сладкарство“ ЕООД, както и на нашите приятели Елеонора Авджиева и нейния екип от МНХЗПИ и на Ценка Джамбазова, която ни предостави вещи от личния си архив за оформлението на щанда”, сподели изпълнителният директор на предприятието Стаменка Дамянова.

„Хлебопроизводство и сладкарство” ЕООД, Троян

Още по темата:

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |