В Дебнево – нещо уникално!

* „Казваха ми, че няма да стане, ще е трудно, дори невъзможно. Хора, повярвайте ми, не беше толкова трудно...”
МИ 2015 За размисъл в деня на размисъл
Великолепната петорка от Дебнево - Красимир, Галя, Стефан, Богдана и Божидар, 25 октомври
КОЙ КАЗВА, че това не може да се случи? Вижте снимката и преценете. Като спортен репортер ще говоря със спортни термини. Местни избори 2015 година. Нажежени страсти, партийни тактически схеми, избор на състезатели и сформиране на отбори. За началото на кметското състезание различните партии, коалиции, местни формирования и т. н. в с. Дебнево си избраха за своите тимове следните петима състезатели: Галя Керезова, Богдана Иванова, Красимир Колев, Божидар Мичев и Стефан Денчев. Петима на старт, но на финала с внушителна преднина финалната лента пресече състезателката Галя Керезова. От кой отбор и кой и е бил треньорът, всички вече са разбрали. 

АЗ ИСКАМ да наблегна на другото, на това, с което започнах, а именно - да събера пет човека, петима стремящи се към победата състезатели от различни политически отбори (БСП, „Избор за Троян”, ВМРО, АБВ, ДПС), да застанат заедно пред обектива и да си стиснат ръцете. Казваха ми, че няма да стане, ще е трудно, дори невъзможно. Хора, повярвайте ми, не беше толкова трудно, важното е да поговориш с всеки лично, да го убедиш, да ти повярва и не на последно място – да подходиш весело, да подскажеш, че цялата тази изборна работа не е най-важното нещо на света. Благодаря на всички тях, а по одухотворените  им физиономии ще разберете, че и дебневени  вече са европейски състезатели.

25 октомври 2015 г., с. Дебнево, община Троян
Стефан Генков,
треньор по баскетбол

10 коментара:

Анонимен каза...

Да видим утре какви европейци са дебневени,ще бъдат ли пак толкова активни?

Анонимен каза...

От вота миналата седмица се видя, че освен много бълхи в това село има и много комунисти.

Анонимен каза...

Г_жо Б.Иванова стягай кръчмата че иди глад

Анонимен каза...

Как ги е изтипосал Лимоната от ""европеец","по-европеец" в това Ебнево!

Анонимен каза...

Циганите,пенсионерите и простолюдието в Дебнево подкрепиха Донка и спечелиха.Честито.

Анонимен каза...

Бъркаш драги и в Дебнево народът спечели като подкрепи най добрият
от всички кандидати Донка Михайлова.

Анонимен каза...

Народът спечели като подкрепи г-жа Михайлова, обаче г-жа Богдана Иванова трябваше на последно място да я изпратят, че да не си вирят толкова носовете с нейните дружки (Подаяшка и сие).

Анонимен каза...

Пирова победа на фона на господството на Герб в страната,горко на Галя и Донка.

Анонимен каза...

Верно ли чи Лимоната станал даскал в туй циганско училище с директор фурнажийската лопата Подаяшка? Стефане вдигай гълъбите,че ми падна в ичите !

Анонимен каза...

време и подаяшка да си ходи целия състав не я иска тя си ходи на обяд да нахрани кравата и да поспи и отиде към 15 часа дали другите са там понеже са от троян и няма къде да ходят и стоят там с богдана си правеха комбинаций пипаха леко в бюджета на училището и кметски макар и малко пари галя искай одит на кметството и виж само колко дърва е маркирала с горското чукче и акта за злоупотреба с общински дърва кой ще плати глобата

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |