Заключително обръщение на кандидата за кмет Димитър Шишков

Местни избори 2015 Балотаж
инж. Димитър Шишков
Скъпи съграждани,

Изтича последният ден на предизборната кампания. През този месец, а и преди това, се срещнах с много от Вас, разговарях с троянци от града и всички населени места в общината. Представих Ви нашата платформа, чух и Вас, заедно коментирахме направеното и ненаправеното, заедно разисквахме това, което ние от ПП ГЕРБ Ви предлагаме като решения.

Благодаря на всички, които на 25 октомври гласуваха за нашите кандидати за общински съветници. ПП ГЕРБ вече има сериозно представителство в Общинския съвет, а заедно с колегите от „Избор за Троян” - мнозинство. Убеден съм и знам, че тези хора ще дадат всичко от себе си в отстояването на каузата Троян, ще работят за общината и всички Вас - троянци, за по-достоен живот тук, в родния ни край. Благодаря и на всички, които подкрепиха моята кандидатура. Благодаря и на онези, които не гласуваха за нас, но упражниха правото си на избор.

От приказките из Троян по време на кампанията останах с впечатление, че едно от най-важните качества за един кмет било да е добър оратор. От опит обаче зная, че риториката често е параван за определени действия или бездействия. Е, аз не съм Цицерон, но съм убеден, че и на Троян не му е нужен Цицерон. Трябва му някой, който да върши работа – истинска, видима, осезаема работа.

На 1 ноември всички Вие ще кажете окончателната си дума - кой да бъде кмет на община Троян. Вашият избор ще определи посоката на развитие на града ни през следващите 4 години. Ние от ГЕРБ - отборът на Бойко Борисов, каза и показа как работим. При нас няма красиви и добре опаковани речи, няма обещания за светло бъдеще и реки от мед и масло. Ние можем само това - здраво да работим, за да изведем заедно с Вас и подкрепата на управляващата партия Троян там, където е бил и където му е мястото, сред успешните градове в страната.

Елате с нас!

Моят номер е 12!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Начало

0 коментара:

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |