Камен търси жена

* Бохемът от Черни Осъм безспорно е най-колоритният, защо да не кажем – и най-интелигентният, от всички участници във "фермерското" шоу по Нова телевизия * Живее в 200-годишна къща, има над 120 шапки, а мечтаната жена е „умееща, желаеща, на място”
Риалити 
Камен Хасъмски
НАШИЯТ човек – атрактивният бизнесмен Камен Хасъмски (47 г.) от с. Черни Осъм, произвеждащ бутикови мебели и други изделия от дърво, и живеещ в над 200-годишната фамилна къща в Хасъмската махала в селото (къщата с барата), е сред героите в новия сезон на риалити шоуто „Фермер търси жена” по Нова телевизия. Камен безспорно е най-колоритният, защо да не кажем – и най-интелигентният, от всички участници, въпреки че присъствието му във „фермерския” формат донякъде изненадва.

В ПРЕЗЕНТАЦИЯТА си землякът ни, чийто неизменен атрибут е шапката, сподели, че е бил в доста страни по света, откъдето е и впечатляващата му колекция от шапки – над 120. Отделно притежава голяма колекция от очила (над 40 чифта) и рекламни табели (над 150), които са „един вид закачка, и носят уют и ирландски дух” в дома му.

КАМЕН се определя като „бохем по душа и пътешественик до мозъка на костите”, но който никога не се губи и има перфектна ориентация (в буквалния и преносния смисъл); и още – „шеговит, усмихнат мечтател, реално стъпил”. А пък жената, която търси, трябва да е „умееща, желаеща, на място” и мечтата му е да създаде кокетен хотел и да го споделя с Нея. Никога не би простил безочливостта, а на въпроса с какво не би направил компромис в една връзка отговорът бе: „С липсата на доверие”. И от нас – успех!

Т21
Снимка: Мариана Гугалова

25 коментара:

Анонимен каза...

Не знаех, че Камен се интересува от жени...

Анонимен каза...

Е, може и към 2-та пола да проявява интерес :)))))
Пък може да се окаже, че ще му хареса с жена
и повече няма да си помисли за мъже.

Анонимен каза...

Камене, защо не пробваш с Ластичката. Тя има стаж като хотелиер в Балкантурист.

Анонимен каза...

Ама тоя Камен, оня Камен ли е, бре?А сега обидихме и Ластичката!

Анонимен каза...

Не зная да се е интересувал от мъже,но не зная и да има интерес към жените.По скоро е нестандартна личност и го доказва и с участието в предаването.Желая му успех.

пресич каза...

Дано намериш точната! Успех!

Анонимен каза...

Камето си е най-известният троянски педал. Не в истинския смисъл на думата де. Затова не казвам гей, а педал. Имам предвид, че е изключителен мързел, който се стреми да живее като в холивудски филм. Стреми се, ама някак си не става. На тоя човек що пара му е минала през ръцете и нищо не е останало. Това, че бил обиколил света са пълни глупости. Всеки един продавач на автомобили втора ръка е обиколил европата повече от него, така че.....
Изключително неграмотен! Доскоро пишеше във Фейсбук на шльокавица. Доскоро имам предвид до преди месец - два. Сега пише на български, ама с елементарни и смешни правописни грешки, неподходящи и за второкласник.
С каквото се е захванал досега - все е фалирал, като звен. на и много хора с пари. Някои от тях са споменати в постовете над мен.
Има и свестни приятели, но повечето са като него - с нереализирани мечти (поради мързел ), без семейства и бохеми с от минала преди 20 години.
Мога да изпишат още доста, защото сме на сходна възраст, но не е тук мястото. Просто искам да попитам.... Кое точно прави неграмотник ката Камето умен, интелигентен....?!

Анонимен каза...

:)

Анонимен каза...

Гена, с тая статия ще направиш беля на момчето и ще си остане неженено, бре. То всичкото си е истина, ама хора сме все пак. :)

Анонимен каза...

"Атрактивния бизнесмен"!
Хахахахахаха!
Маринов, тиии, сериозно ли?

Анонимен каза...

Абе, тва тоя дето всеки ден показва У Фейсбук един буркан от майонеза Хелманс и един буркан от течен шоколад ли е? И коментира:
"kafe I....." или пък "pozdrav za vsichki privately"

KLETA MAIKA BALGARIQ

Анонимен каза...

100% педал гей апък на нап дължи над 100 000 лв

Анонимен каза...

Типично "по български", да не кажа "по троянски"!
Като не можете да помогнете-не се бъркайте! Ала нали трябва другите да са по-зле!
Пълна скръб е българската действителност! Жалко! Така ще си останем в тресавището завинаги!!!

Анонимен каза...

Ами хора-ми той си търси проститутка по описанието което дава?!Егати -тоя обижда жените,които биха потърсили скромни момчета занимаващи се с бизнес на село?!Дали ще му се върже поне някоя от бранша ,а...

Анонимен каза...

Долен Ляв Пидал:
Момчето си е убаво, стига завиждали. То така се прави, зима се по някоя кака или леля за под прикритие. Но никога не е късно да станеш за резил и мезе на Троянът, на цялата Родина, че и на Европа и Светът, като такъв. Успех значи:)

Анонимен каза...

Някой да помогне на хората от телевизията да не се излагат с нашто момче - фермерче. И той не знае колко хора е завлякъл с пари,но иначе е бохемче.

Анонимен каза...

Гена, тези писания са за хора, които не са стъпвали в Троянът. Тук всички се знаем и над написаното можем само да се посмеем ;).
Иначе, успех на фермера, какъвто и да е.....
....май е вярно само това за ориентирането

Анонимен каза...

Съгласна съм, че е неграмотен. Ама брутално неграмотен. Преди време не се сдържах и му направих забележка във ФБ, но той ме поряза, като каза, че не било важно ...
Затова не съм съгласна с твърдението, че е най-интелигентният. И както каза някой преди мен - Троян е малък, знаем се, тези писания не са за аудиторията тък, не вървят ...

А позната, която се опита да завърже връзка с него, ми сподели преди години, че му било малко нещото, което го кара да се чувства мъж. Ама ... а, дано си намери каквото търси ...

Анонимен каза...

Аа, голяма беля направи тази статия на момчето.

Анонимен каза...

Троянската завист и злоба е нещо неописуемо израз на тъпота,комплексарщина и глух провинциализъм...На Камен пожелавам успех!!!

Анонимен каза...

кафе и.... спокойна нощ приятели...

Анонимен каза...

Искам само да попитам какъв е този глух провинциализъм? Този човек е завлякъл половин Троян с немалки суми пари! Бил бизнесмен?? Чудя се какъв бизнесмен ще затрие собствения си апартамент в Троян и с цялата си наглост ще отиде да живее в къщата на брат си, тази в орешак,която представя за своя!!! И нека оставим на страна неговото влечение по мъже а да се съсредоточим върху незаконните му работилница и бара!!! Единственото, в което го бива е да снима и да показва борканчета с майонеза и шоколад по FACEBOOK и да се прави на маймуна!!!!!!!!!! Просто не знам ,коя жена ще направи тази глупост да се занимава с него!

Анонимен каза...

бурканче майонеза и ....лека нощ priqteli !!!

Анонимен каза...

Камен е пич и е различен! Троянци няма как да не го оплюят, те не обичат различните! Снимките му с кафе, цветя и бурканчета майонеза дават особено настроение. Неговата чувствителност не е достъпна за всеки, но той е добър човек и не заслужава злобата по-горе.

Анонимен каза...

Pi4ove, Kamen e marzel i negramotnik.... A ma kolko ot vas sa v realiti show a!?!?!?
Kamen e pi4aga, i nai iakite spomeni i partita ot dobroto staro vreme predi 20 godini si ostavat na negov teren.....!!!!! Are sega da pozelaem na Kamen edna iaka neviasta i pak da ima iaki partiata kato edno vreme.....
Ihaaaaaaaaaaa.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |